נכתב במקור על ידי Hamburger >< >< נכתב במקור על ידי afx חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח מה אתם צוחקים באמת קפצתי !!!!! אבל רק 2 דקות עד שאחותי התעצבנה ..
נכתב במקור על ידי Aviv.E מה אתם צוחקים באמת קפצתי !!!!! אבל רק 2 דקות עד שאחותי התעצבנה .. אחותך? אחות אחות = נקבה נקבה = MATE עם זכר בת כמה?
נכתב במקור על ידי Aviv.E מה אתם צוחקים באמת קפצתי !!!!! אבל רק 2 דקות עד שאחותי התעצבנה .. גגגררררר ><
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי afx אחותך? אחות אחות = נקבה נקבה = MATE עם זכר בת כמה? הלו הלו !!! בוא אני ייקח אותך לזונה .. אבל יש מצב שתקבל זיבה או משהו דומה לזה .. מה נסגר עם הדיון אתמול ? יצאת טמבל הא ... נכתב במקור על ידי Hamburger גגגררררר >< ארררררר
נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 06-07-2011 בשעה 01:36.
נכתב במקור על ידי Aviv.E הלו הלו !!! בוא אני ייקח אותך לזונה .. אבל יש מצב שתקבל זיבה או משהו דומה לזה .. מה נסגר עם הדיון אתמול ? יצאת טמבל הא ... ארררררר תגיד לי.. בא לך לפרגן לי חתימה?
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic תגיד לי.. בא לך לפרגן לי חתימה? אבל רק לא של מקקי ...
נכתב במקור על ידי Aviv.E אבל רק לא של מקקי ... לא.. דווקא משהו עם אפיקים דתיים.
נכתב במקור על ידי Aviv.E הלו הלו !!! בוא אני ייקח אותך לזונה .. אבל יש מצב שתקבל זיבה או משהו דומה לזה .. מה נסגר עם הדיון אתמול ? יצאת טמבל הא ... ארררררר גררררר
איזה גרוע אני ... פעם הייתי קופץ 15 דקות היום בקושי 5 ... הייתי עושה 80 שכיבות סמיכה היום בקושי 50 . איזה ליים ..
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic לא.. דווקא משהו עם אפיקים דתיים. פרטים
נכתב במקור על ידי Hamburger גררררר ארררררררררררררררררררררר תביא סרטי פעולה או קומדיה טובים ... ואני לא לוחץ לך על ביצה !
נכתב במקור על ידי Aviv.E פרטים יש לי תמונה מסויימת אני רוצה רק לשים לה ניק, ואת הביטוי "מי אל כמוך.."
נכתב במקור על ידי Aviv.E איזה גרוע אני ... פעם הייתי קופץ 15 דקות היום בקושי 5 ... הייתי עושה 80 שכיבות סמיכה היום בקושי 50 . איזה ליים .. ואתה עוד שניה מתגייס בשביל מה התאמנת אם לא זה?! נכתב במקור על ידי Aviv.E ארררררררררררררררררררררר תביא סרטי פעולה או קומדיה טובים ... ואני לא לוחץ לך על ביצה ! מועדון קרב! LUCKY NUMBER SLEVEN
נערך לאחרונה על ידי afx; 06-07-2011 בשעה 01:42.
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic יש לי תמונה מסויימת אני רוצה רק לשים לה ניק, ואת הביטוי "מי אל כמוך.." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תביא נראה ..
נכתב במקור על ידי afx ואתה עוד שניה מתגייס בשביל מה התאמנת אם לא זה?! מועדון קרב! LUCKY NUMBER SLEVEN זהו שעשיתי הפסקה כמו אידיוט של 4 חודשיים .. ואני מתחיל מההתחלה !!! יחטיות הנה אני בא !!!!!!!!!!!!!!!!!
חוקי הפורום