|
|
בגרות = חצי כרטיס כניסה לאוניברסיטה
בגרות טובה עם פסיכומטרי טוב יביא לך מסלול טוב שבסופו תקבל עבודה טובה ומרוויחה
אז כן, יש אנשים שעושים מיליונים בבסטות בשוק אבל זה די נדיר
יותר מרוויחים שכר גבוה דרך עבודה מרוויחה כמו הייטק ובשביל זה צריך בסופו של דבר תעודת בגרות טובה
את זה אני יודע כמובן.
אבל הבגרות לכשלעצמה לא נותנת לך אסמכתא להצלחה בחיים, ואם תשים לב לתגובות כאן "הם הולכים להרוויח ים של כסף" "חנונים אבל הולכים להיות המפקדים והבוסים של כולנו".
כשסך הכל? יש להם בגרות. אפילו לא, זכאות.
תראה את התגובה של הבחור. הוא פשוט צודק, עם כל הצער שבדבר.
ואני אגיד לך יותר מזה, אדם יכול להיות עילוי ולא להיות מסוגל מבחינה דידקטית להוציא בגרות, אתה חושב שזה ימנע ממנו להצליח?
ראה מקרה איינשטיין, הוא הצטיין במתמטיקה ופיזיקה אך בשאר המקצועות לא הבריק ואף היה חלש. במערכת של החינוך של היום הוא היה נפלט החוצה ולא היו ברשותו תנאי קבלה בסיסיים לאוניברסיטה.
הבגרות מביאה לך ידע בסיסי רחב בכל מני תחומים ולפי זה אתה יכול לבחור מקצוע
מי שלא עשה בגרות אין לו ידע בסיסי בכלום אז הוא די נדחק לעבודות פשטות
אבל עם בגרות טובה (ומכאן ידע בסיסי) יש לך יותר סיכוי לנווט לאן החיים שלך ילכו ולא יקבעו את זה בשבילך ולכן יותר סיכוי להצליח ולהשיג את "החלום האמריקאי" (אחלה שיר[שייגעצ- מרלין מונרו])
ותחשוב איך מי שמצליח להסתדר בלי תעודת בגרות טובה יסתדר עם כל האמצעים הקיימים (אוניברסיטה וכו')
ד"א זה ש100% זכאים לבגרות אומר שאפילו ההכי גרועים שם מגיעים ל 55..
ולגבי איינשטיין, במערכת החינוך של היום הוא היה מקבל הקלות למיניהן שכן היו עוזרות לו לעבור את הבגרויות. לגבי הקבלה לאוניבסריטה הוא היה יכול להוכיח עצמו בפסיכומטרי..
נערך לאחרונה על ידי afx; 06-07-2011 בשעה 21:44.
פשש יפה חחחחחחחחח
אני 51 במתמ' XD
".It always seems Impossible until it's done"
אתה שוכח שבעידן האינטרנט למערכת החינוך מזמן אין בלעדיות על המידע, אני נמצא במצב בו מערכת החינוך רק מעקבת אותי.
אני מכיר אנשים במקצועות מכובדים מאוד שעשו המון בחייהם ואין להם תעודת בגרות.
בעייני, "החלום האמריקאי" הוא חלום בלהות.
באוניברסיטה הלימודים (ושיטת הלימוד) הרבה יותר ממוקדים ופרקטיים, במערכת החינוך הם פשוט מורחים חומר של חודשיים בלחץ על גבי שנה שלמה.
ואיינשטיין לא היה מקבל הקלות אם הוא לא היה עושה אבחון פסיכודידקטי (שלא כל אחד יכול להרשות לעצמו).
וגם אנשים עם הקלות לא תמיד מצליחים להוציא בגרות.
אבל לא כולם רוצים ללמוד
אז מאכילים את כולם במידע עם כפית כי אם לא אף אחד לא ילמד כלום
ושיעור של 45 דקות הוא בעצם איזה 15 דקות של באמת למידה בגלל הפרעות וכדומה אז בגלל זה הזמן נמרח
אני מסכים איתך שחומר של שנה אני יכול ללמוד ביומיים (כל מקצוע בנפרד.. בשבוע אם אני באמת צריך לזכור את זה ליותר ממבחן) אבל מה לעשות שזה לא שיעור פרטי ויש לכל מורה 40 ילדים ללמד במקביל ו90% מהם לא רוצים ללמוד
ובשביל להגיע ללמוד משהו שימושי (דרך האוניברסיטה) צריך לעבור דרך תעודה קלה יותר (בגרות) ובשביל שליותר אנשים יהיה סיכוי להגיע לזה משרד החינוך עושה את הבגרות יחסית קלה
לגבי אלה שהצליחו מבלי להוציא תעודת בגרות אני לא חושב שזה תקף כבר. פעם יכלת למכור נדל"ן או משהו אבל היום כבר להכל דורשים תעודה כזאת או אחרת.
אני מקווה שלא מרחתי יותר מדי
השטויות שרצות כאן פשוט מראים כמה אין לאנשים הבנה כאן..
אתם אומרים שאם יש בית ספר שיש בו 100% זכות לבגרות כולם יעבדו וירוויחו מלא מלא כסף
אז זה שטויות תפסיקו להיות כאלה דפוקים
אתם יודעים שביתי ספר רגילים הממוצע נראה לי 70%? נראה לכם שהם ירוויחו מלא מלא כסף?
לא נראה לי כי לא יותר מ70% מהאוכלוסיה יש לה הרבה כסף, אתם עם התאורים שלכם אתם מתארים את העישרון העליון
תפסיקו לבלבל בביצים אם לא עשו ממוצע IQ של האנשים יכול להיות שכל אחד שם טיפש עם 100IQ ואז כולם במקרה עברו את הבגרות
זה לא אומר שמישהו שם באמת חכם
נערך לאחרונה על ידי ProVirus; 07-07-2011 בשעה 01:00.
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)