נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic על מי אתה צועק?! אני יוריד לך גישה מכדור הארץ. הקטע של אשכולילה זה שעושים ספאם?
נכתב במקור על ידי דרדסבתא הקטע של אשכולילה זה שעושים ספאם? הקטע של האשכול לילה זה שמדברים על נושא לא מוגדר. כמו צ'ט לאן שהשיחה זורמת כשהמטרה העיקרית היא פאן.
אז מה ככה? מטאל..?
נכתב במקור על ידי דרדסבתא אתה יכול להסביר שוב? באמת לא הבנתי.. וסליחה על הקללות. אררה.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic הקטע של האשכול לילה זה שמדברים על נושא לא מוגדר. כמו צ'ט לאן שהשיחה זורמת כשהמטרה העיקרית היא פאן. הבנתי פשוט פעם אחת ראיתי איזה מישהו שסתם כתב חיבור אותיות שלא מבטא כלום למשל: עשןסמגחהךנןכ
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic הקטע של האשכול לילה זה שמדברים על נושא לא מוגדר. כמו צ'ט לאן שהשיחה זורמת כשהמטרה העיקרית היא פאן. בואו נדבר על סקס זקנות.
נכתב במקור על ידי דרדסבתא הקטע של אשכולילה זה שעושים ספאם? כל אחד לגופו יש כאלה שרואים נושא לא מוגדר חלק סתם ספאם כמוני מה עניינים יא דרדכוסית!?
געו לי בביצה ... if you dare ! גם בזאת אם אתם ממש אמיצים ...
נכתב במקור על ידי prowinner אררה. אל תערוך לי ציטוטים יותר
נכתב במקור על ידי afx אז מה ככה? מטאל..? יאללה.. ככה אתה מדמיין אותי? נכתב במקור על ידי דרדסבתא אל תערוך לי ציטוטים יותר זה אני. אני לא רוצה שהריב יתחיל שוב.
נערך לאחרונה על ידי xSellize; 07-07-2011 בשעה 01:39.
נכתב במקור על ידי kingdevilb כל אחד לגופו יש כאלה שרואים נושא לא מוגדר חלק סתם ספאם כמוני מה עניינים יא דרדכוסית!? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הכל אחלה יש עוגיות, רוצה?
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic יאללה.. ככה אתה מדמיין אותי? שיער קצר יותר
נכתב במקור על ידי afx שיער קצר יותר הבעיה שלך היא הסטראוטיפ שחקוק לך בראש. אם תראה אותי ברחוב תחשוב שאני ערס.
נכתב במקור על ידי afx שיער קצר יותר אני אישית חשבתי יותר לכיוון הזה - [IMG]http://storage.************/apps/cms/upload/35/35_cms_normal_1289030276440625000.jpg[/IMG] רק פחות פדופיל
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic הבעיה שלך היא הסטראוטיפ שחקוק לך בראש. אם תראה אותי ברחוב תחשוב שאני ערס. סתם אני מדמיין אותך ארי כזה בלונדיני שיער קצוץ כולך מתוקתק כזה כמו גרמני טוב
נכתב במקור על ידי kingdevilb אני אישית חשבתי יותר לכיוון הזה - [IMG]http://storage.************/apps/cms/upload/35/35_cms_normal_1289030276440625000.jpg[/IMG] רק פחות פדופיל אני מפחד לגעת לך ביצה
חוקי הפורום