נכתב במקור על ידי דרדסבתא אני מפחד לגעת לך ביצה כן... זה בגלל הגידול שם הפאלפון שלי כל היום בכיס פשוט אז היא התנפחה בסוף בקעה וזה מה שיצא ... מה לעשות גנים דפוקים
געו לי בביצה ... if you dare ! גם בזאת אם אתם ממש אמיצים ...
נכתב במקור על ידי afx סתם אני מדמיין אותך ארי כזה בלונדיני שיער קצוץ כולך מתוקתק כזה כמו גרמני טוב לעע.. קר קר קר קר קר קר קר קר קרח אנטרטיקה חנקן נוזלי...
נכתב במקור על ידי kingdevilb כן... זה בגלל הגידול שם הפאלפון שלי כל היום בכיס פשוט אז היא התנפחה בסוף בקעה וזה מה שיצא ... מה לעשות גנים דפוקים וואו.. ממש סרט אימה o.O
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic לעע.. קר קר קר קר קר קר קר קר קרח אנטרטיקה חנקן נוזלי... MORE LIKE ?
ואי מכירים את זה שאתם נכנסים לאשכול פתאום אתם רואים תגובה של מנהל "מועבר לפורום X" ואתה כזה "שיט עשו לי טלפורט צריך לחזור לדיבורים"?
נכתב במקור על ידי afx ואי מכירים את זה שאתם נכנסים לאשכול פתאום אתם רואים תגובה של מנהל "מועבר לפורום X" ואתה כזה "שיט עשו לי טלפורט צריך לחזור לדיבורים"? אחי אתה מוזר...
נכתב במקור על ידי afx MORE LIKE ? לעע.. אתה מבין מה הבעיה שלך.. אתה קיצוני.
נכתב במקור על ידי afx ואי מכירים את זה שאתם נכנסים לאשכול פתאום אתם רואים תגובה של מנהל "מועבר לפורום X" ואתה כזה "שיט עשו לי טלפורט צריך לחזור לדיבורים"? לא....
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי prowinner לא.... I got my ipod Sup bro
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic לעע.. אתה מבין מה הבעיה שלך.. אתה קיצוני. נהה אבל אמרת שאני אחשוב שאתה ערס אז..
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic לעע.. אתה מבין מה הבעיה שלך.. אתה קיצוני. וואו כמה זמן לא שמעתי !?@#?!# יאללה תודה על שיתוף... נתקעתי על 2:31 בשיר ><
נערך לאחרונה על ידי kingdevilb; 07-07-2011 בשעה 01:59.
נכתב במקור על ידי .GiL. I got my ipod Sup bro I got my penis אתה לא מדבר איתי בכלל
מי נשאר איתי עד 5?
נכתב במקור על ידי prowinner I got my penis אתה לא מדבר איתי בכלל באמת?????
נכתב במקור על ידי .GiL. באמת????? כן... נכתב במקור על ידי דרדסבתא You have a little one זה בצחוק.. אז אל תתעצבן you do not have
נערך לאחרונה על ידי Display; 07-07-2011 בשעה 02:02.
חוקי הפורום