נכתב במקור על ידי דרדסבתא לא!! מה פתאום!! אמא שלך עזרה לי, ולא רק בזה אני מוצא עצמי מאוד נפגע מן הדברים שלך.
נערך לאחרונה על ידי xSellize; 07-07-2011 בשעה 02:15. סיבה: לשון נקייה
נכתב במקור על ידי דרדסבתא לא!! מה פתאום!! אמא שלך עזרה לי, ולא רק בזה חחחחח יאלללה כנס בוא !!!
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Aviv.E מתקדם לאט לאט .. אין כבר כוח ! מה כבר ביקשתי מלפפון חמוץ אינעל העולם הזה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך בא לי מלפפון חמוץ . וואיי אחי אתה עושה חתימות לאנשים?
נכתב במקור על ידי Aviv.E בואנה יבן של זונה אינעל הסבתא השרמוטה שלך ! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רוגע
נכתב במקור על ידי דרדסבתא מצטער אחי, אבל לא קיללתי, אני אמרתי לך שזה בצחוק, אחר כך אמרת לי שאין לי, אז החזרתי, מה עשיתי רע יותר ממך? כל עוד אתה יורד ומקלל את אביב אני מבסוט נשמה.
נכתב במקור על ידי prowinner לא . יש פה מנהל,תבין כבר שפתחתי את התלונה עלייך זה היה במטרה אחת,שתרד מניהול וכן זה עבד לי בסוף ירדת וגם כי אני לא מי יודע מה מחבב אותך... לא הייתי מנהל
נכתב במקור על ידי prowinner לא . יש פה מנהל,תבין כבר שפתחתי את התלונה עלייך זה היה במטרה אחת,שתרד מניהול וכן זה עבד לי בסוף ירדת וגם כי אני לא מי יודע מה מחבב אותך... האמת.. שלא מכל דבר צריך להתרגש. הוא גם לא ממש קילל אותך הוא ניסה לקחת חלק בשיחה אתכם, פשוט תבהירו לו שאתם לא מעוניינים. נכתב במקור על ידי Aviv.E לא הייתי מנהל שקרן.. היית מנהל דיבורים תקופה.
נערך לאחרונה על ידי xSellize; 07-07-2011 בשעה 02:12.
נכתב במקור על ידי prowinner חחחחח יאלללה כנס בוא !!! בו * יאנלפבת !
נכתב במקור על ידי Aviv.E בואנה יבן של זונה אינעל הסבתא השרמוטה שלך ! אחי אתה התחלת!! וזה היה בצחוק מה יש לך??
נכתב במקור על ידי Aviv.E לא הייתי מנהל מנעל
נכתב במקור על ידי afx חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רוגע נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic האמת.. שלא מכל דבר צריך להתרגש. הוא גם לא ממש קילל אותך הוא ניסה לקחת חלק בשיחה אתכם, פשוט תבהירו לו שאתם לא מעוניינים. שקרן.. היית מנהל דיבורים תקופה. אבל לא בגללו ירדתי
נכתב במקור על ידי Aviv.E בו * יאנלפבת ! חחחח הוא קם שייט יוואוו הוא מתחיל לקלל בבקשה אביב תפסיק
נכתב במקור על ידי דרדסבתא אחי אתה התחלת!! וזה היה בצחוק מה יש לך?? זה לא מצחיק אנשים. אז פשוט תפסיק. אזהרה אחרונה. נכתב במקור על ידי Aviv.E אבל לא בגללו ירדתי חחחחחחחחחחחח ברור שלא.
נערך לאחרונה על ידי xSellize; 07-07-2011 בשעה 02:14.
נכתב במקור על ידי afx מנעל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח נכתב במקור על ידי דרדסבתא אחי אתה התחלת!! וזה היה בצחוק מה יש לך?? בחיים אבל בחיים ! שלא תעז לקלל את אמא שלי .
נכתב במקור על ידי Aviv.E חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח בחיים אבל בחיים ! שלא תעז לקלל את אמא שלי . תזהר דרדסבתא רצות שמועות שהוא יודע קונג פו פנדה
חוקי הפורום