נכתב במקור על ידי afx תזהר דרדסבתא רצות שמועות שהוא יודע קונג פו פנדה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח וואו נקרעתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחלחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי afx תזהר דרדסבתא רצות שמועות שהוא יודע קונג פו פנדה אחרי זה אתה אומר לי למחוק דברים .. יש לי מחזור !
נכתב במקור על ידי Aviv.E אחרי זה אתה אומר לי למחוק דברים .. יש לי מחזור ! יאללה מחר שחר חסון ואח"כ אוכל של בית כלא 3 שנים ברבאק!!
21...עמווודים...משעעממם...
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי afx יאללה מחר שחר חסון ואח"כ אוכל של בית כלא 3 שנים ברבאק!! חחחחח לפחות שם יש מלפפון חמוץ ..
נכתב במקור על ידי afx יאללה מחר שחר חסון ואח"כ אוכל של בית כלא 3 שנים ברבאק!! צבא?
געו לי בביצה ... if you dare ! גם בזאת אם אתם ממש אמיצים ...
נכתב במקור על ידי Aviv.E חחחחח לפחות שם יש מלפפון חמוץ .. במלח או חומץ? נכתב במקור על ידי kingdevilb צבא? צנחנות לא סתם
נערך לאחרונה על ידי afx; 07-07-2011 בשעה 02:20.
נכתב במקור על ידי afx במלח או חומץ? בציאניד.
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic בציאניד. ציאניד גורם לך להחנק למוות לא מוות מהנה
נכתב במקור על ידי afx במלח או חומץ? צנחנות לא סתם זה מה שאתה עושה בלילה האחרון לפני הצבא? מגיב בפורום עד 2 בלילה? אתה מוזר.
יש בעיה! מה מה הבעיה נאור? הצלם! מה הביעה עם הצלם? הצלם מצלם אותי מצד שמאל ואני ביקשתי שלא יצלמו אותי מצד שמאללל , אז ימינה ת'צלם! ימינה ת'צלם ! ימינה ת'צלם! הצלם ימינה.! 8 זה בדם אבי נימני במכבי (ובלב שלי) לעולם!!!
נכתב במקור על ידי afx ציאניד גורם לך להחנק למוות לא מוות מהנה כמו האוכל בצבא.
נכתב במקור על ידי -NBA- זה מה שאתה עושה בלילה האחרון לפני הצבא? מגיב בפורום עד 2 בלילה? אתה מוזר. לא אני חחחחחחח נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic כמו האוכל בצבא. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח GOOD ONE
נכתב במקור על ידי -NBA- זה מה שאתה עושה בלילה האחרון לפני הצבא? מגיב בפורום עד 2 בלילה? אתה מוזר. לא אמרת שפרשת מהפורום המסריח הזה?
נכתב במקור על ידי afx במלח או חומץ? צנחנות לא סתם ברור שבמלח ... חוץ אחד המגעילים .
נכתב במקור על ידי afx לא אני חחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח GOOD ONE אני לא חושב שהוא הבין ..
חוקי הפורום