לשעבר 'Like
|
|
תתחדש אחלה אוזניות אחי![]()
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =]
ספוילר:
תביא להורים קצת ותשאר תחסוך למשהו
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
תהנה אחי , אל תבזבז את הכל על שטויות
חחח למה פדיחות ? אוזניות ממש טובות, יפות ותאמין לי שנוחות..
תכלס אני יכול עדיין להחליף, יש לי סוג של פתק החלפה כזה, כנס לאתר של באג ולאוזניות ודיבוריות, אם אתה רואה אוזניות שלפי דעתך יותר טובות שעולות בסביבות ה350 - 400 שקל תגיד לי אולי אני אחליף.
כן אבל הקטע שאני לא בן 20, אני בן 16, ההורים שלי עובדים ומרוויחים.
הם חיו על חשבון ההורים שלהם בדיוק כמו שאני חי על שלהם וכמו שהילדים שלי יחיו על שלי, ככה הטבע.
אני לא חושב שאני צריך לתת להורים שלי כסף, גם לא ניראלי שהם יסכימו לקחת אותו, הם רוצים שאני ארוויח ואהיה עצמאי
נערך לאחרונה על ידי VOCA; 07-07-2011 בשעה 14:03.
לשעבר 'Like
בסדר אני לא אומר שאתה שמה שאתה עושה לא בסדר, נהפוכו, שנער בא ועוזר להורים שלו מכסף שהוא לבד מרוויח זה באמת משהו נדיר שלא רואים כל יום ותאמין לי שאני מעריץ אותך על כך.
אבל ההורים שלי סך הכל לא במצב כלכלי גרוע, וה500 שקל האלה שאני אתן להם כל חודש יעזרו יותר לי מאשר להם אם אתה שואל אותי.
הינה כל שאר האוזניות באותם מחירים, אני קצת מתלבט פה בין כמה לכמה.. כולם בערך באותו המחיר ההבדלים הם בעיצוב אין הבדל משמעותי בסאונד..
![]()
נערך לאחרונה על ידי VOCA; 07-07-2011 בשעה 14:18.
לשעבר 'Like
איזה קטלניות האוזניווווות!
איפה קנית באיידיגיטל? גם אני חשבתי לקנות כאלה ב 600 אבל אמרתי פדיחות.. ועכשיו שאני חושבת על זה.. עוד יש לי יומולדת וזה
האמת שהראשונות למעלה הכי יפות, אבל כאן הלבנות ממש יפות.
ומה אתם רוצים ממנו? למה שייתן להורים שלו?
אם הוא לא היה עובד אז ההורים שלו היו נותנים לו את הכסף הזה, ותאמינו לי שזה יותר מ 500 שקל בחודש..
שלום שלום נערה חביבה... מזה נעלמת.. (:
כל האוזניות האלה אותו מחיר 350 - 400.. הירוק כחול הכי יקרות אבל בעיקרון זה לא כי הסאונד יותר טוב אלא העיצוב שלהם.
בקיצר ניראלי אני לוקח את האלה עם הקוף, בהתחלה חשבתי אולי אל חוטיות, אמרו לי עזוב זה נהרס מהר..
גאיה חכי אני ב4 יוצא עם חברים לקניות אני קונה את זה, אם הם טובות אני אגיד לך תיקני גם![]()
לשעבר 'Like