נכתב במקור על ידי MeAndYou לא.. אחרי שהכרתי אותך... אני המום חחח לא רוצה עוד בנות חח >< אההה... אוקיי..אתה עדיין תחת חשד.. נכתב במקור על ידי .GiL. היי.. לילה טווב..
נכתב במקור על ידי .GiL. חחחחחח אתה יודע שאבא של הייד שיכור לעעעע.. אבל הוא נגמל..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי JustMs לייילה טוווב אני לא נרדם עד שחברה שלי נרדמת !! אני יהיה אייתה בשייחת וידאו בפלא XD איך היא תצליח להוריד בגדים אם היא מחזיקה את הפלאפון?! תחשוב קדימה!! סתם למה בפלאפון? מה רע במחשב?
נכתב במקור על ידי afx איך היא תצליח להוריד בגדים אם היא מחזיקה את הפלאפון?! תחשוב קדימה!! סתם למה בפלאפון? מה רע במחשב? מה הקשר להווריד תבגדיים אחי..? במחשב מותר לי היום עד 11 לא יודע למה
נכתב במקור על ידי Hamburger לעעעע.. אבל הוא נגמל.. זה עבר בגנים? נכתב במקור על ידי _AnGi_ אההה... אוקיי..אתה עדיין תחת חשד.. לילה טווב.. מצטער אני לא תחת חחחחחחחחחחחח! חולה עלייייך נישבע! 3>
נכתב במקור על ידי JustMs מה הקשר להווריד תבגדיים אחי..? במחשב מותר לי היום עד 11 לא יודע למה אחי, זה מאוד מוקדם
נערך לאחרונה על ידי Super Pippo; 07-07-2011 בשעה 22:49.
נכתב במקור על ידי MeAndYou זה עבר בגנים? מצטער אני לא תחת חחחחחחחחחחחח! חולה עלייייך נישבע! 3> נראה לי, את השיער הוא קיבל מאמא שלו..
נכתב במקור על ידי JustMs מה הקשר להווריד תבגדיים אחי..? במחשב מותר לי היום עד 11 לא יודע למה לא חשוב חחח ולא חבל על החשבון טלפון שתקבל? נכתב במקור על ידי _AnGi_ אההה... אוקיי..אתה עדיין תחת חשד.. לילה טווב.. מה את עושה לכולם ייסורי מצפון שאת תפוסה בעצמך
נכתב במקור על ידי Hamburger לעעעע.. אבל הוא נגמל.. כה?? נכתב במקור על ידי _AnGi_ אההה... אוקיי..אתה עדיין תחת חשד.. לילה טווב.. אז... את באה לפה הרבה?
נכתב במקור על ידי .GiL. כה?? אז... את באה לפה הרבה? כההה, ויש לו טלוויזיה צבעונית
נכתב במקור על ידי afx מה את עושה לכולם ייסורי מצפון שאת תפוסה בעצמך מאיפה בדיוק אתה יודע עם אני תפוסה או לא???
נכתב במקור על ידי Hamburger אחי, זה מאוד מוקדם חח אני אניי יודע אחי נכתב במקור על ידי afx לא חשוב חחח ולא חבל על החשבון טלפון שתקבל? לא חעחעח העיקר שאני לא משלם ^^
נכתב במקור על ידי Hamburger נראה לי, את השיער הוא קיבל מאמא שלו.. מי? מה? O.o
נכתב במקור על ידי JustMs חח אני אניי יודע אחי לא חעחעח העיקר שאני לא משלם ^^ תלך "לישון", תחכה שההורים שלך ירדמו ותחזור למחשב..
נכתב במקור על ידי Hamburger כההה, ויש לו טלוויזיה צבעונית סידרה גדולה
חוקי הפורום