נכתב במקור על ידי afx i know everthing מה אתה ויקיפדיה? נכתב במקור על ידי MeAndYou אני לא רוצה להמשיך את השיחה הזאת חחחח מר שמוליק נעלב.. נכתב במקור על ידי JustMs אבל שומעיים תלחיצות במחשב ושומעים כזה "קליק" כשהמחשב נדלק.. אז תלחץ לאט, אל תכבה את המחשב..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
שלום
HTML - xHTML - CSS - JavaScript - JQuery - PHP - SQL - OOP Programming - Photoshop מתכנת, מקודד, מקדם, כותב מאמרים ותוכן ומעצב אתרים.
שלום.
נכתב במקור על ידי GreenPoison שלום. בייי
נכתב במקור על ידי .GiL. שום שיר שתביאי לא משתווה לזה.
נכתב במקור על ידי Hamburger אז תלחץ לאט, אל תכבה את המחשב.. ההורים שלי רואים שאני מכבה תמחשב..
נכתב במקור על ידי JustMs ההורים שלי רואים שאני מכבה תמחשב.. גרר ><
נכתב במקור על ידי _AnGi_ כלום לא יעזור. נכתב במקור על ידי Hamburger גרר >< גרררר?
נערך לאחרונה על ידי DaRkHeaveN; 07-07-2011 בשעה 23:04.
נכתב במקור על ידי GreenPoison שלום. מה קורה נשמה? נכתב במקור על ידי Hamburger מה אתה ויקיפדיה? מר שמוליק נעלב.. אז תלחץ לאט, אל תכבה את המחשב.. יעבור לו? נכתב במקור על ידי .GiL. סבבה אחי שמח ליראות שאתה יחסית שמח תודה נשמה , עדיין עדייף לחייך מאשר לבכות לא?
נכתב במקור על ידי .GiL. כלום לא יעזור. טוב... אני עדיין נהנת מזה יותר...
נכתב במקור על ידי _AnGi_ טוב... אני עדיין נהנת מזה יותר... בורקס. נכתב במקור על ידי MeAndYou מה קורה נשמה? יעבור לו? תודה נשמה , עדיין עדייף לחייך מאשר לבכות לא? בתכלס.
נכתב במקור על ידי .GiL. בורקס.
נכתב במקור על ידי .GiL. כלום לא יעזור. גרררר? גורו גורו נכתב במקור על ידי MeAndYou מה קורה נשמה? יעבור לו? תודה נשמה , עדיין עדייף לחייך מאשר לבכות לא? אתה חושק בו?
נכתב במקור על ידי _AnGi_ אני מאוד חכם סתם מה נישמע.. נכתב במקור על ידי Hamburger גורו גורו אתה חושק בו? גון.
נכתב במקור על ידי .GiL. אני מאוד חכם סתם מה נישמע.. גון. גורו גורו
חוקי הפורום