נכתב במקור על ידי DooDeLzZz מצחיק אותי לראות אותך אשכרה יוצאת על ילדים קטנים.. חחח רוצה גם
נכתב במקור על ידי .GiL. יפה מאוד.. אדיסון?!?!!!?! לאיש הכי אחי חכם העולם להייד. אני קבלתי 65 במוזיקה
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי .GiL. מתאים לעבודה שלך - ליצן. סתם אחי הכל בצחוק עליתה תפקיד אתה לא נימצא יותר ברוק ומטאל? אני תמיד שם. נכתב במקור על ידי _AnGi_ רוצה גם אני יוותר
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
......
נכתב במקור על ידי Hamburger אני קבלתי 65 במוזיקה איזה כיתה אתה? אתה לא מוכשר כמוני אני מנגן על גיטרה קלאסית (יש לי ולאנסיה משהו ) אורגנית פסנטר מעט אורדיאון XDDDDDDDDDDDDD נכתב במקור על ידי DooDeLzZz אני תמיד שם. אני יוותר כה? אני לא שם לב טוב.. יפה לך
נערך לאחרונה על ידי DaRkHeaveN; 07-07-2011 בשעה 23:50.
נכתב במקור על ידי DooDeLzZz אני תמיד שם. אני יוותר אוותר* מי ילד קטן?
נכתב במקור על ידי afx אוותר* מי ילד קטן? איך ידעתי שיבוא איזה צוציק ויתקן אותי אני יוותר. אני מוותר בזמן הווה = יוותר. אני מוותר בזמן עתיד = אוותר.
נכתב במקור על ידי DooDeLzZz אני יוותר למה יש לך סמלון של בת ואתה בן שנה?
נכתב במקור על ידי .GiL. איזה כיתה אתה? אתה לא מוכשר כמוני אני מנגן על גיטרה קלאסית (יש לי ולאנסיה משהו ) אורגנית פסנטר מעט אורדיאון XDDDDDDDDDDDDD כה? אני לא שם לב טוב.. יפה לך כמה קבלת בזה חנון ביותר?
נכתב במקור על ידי _AnGi_ למה יש לך סמלון של בת ואתה בן שנה? למה לך יש סמלון של בת ואת בת 22?
נכתב במקור על ידי Hamburger כמה קבלת בזה חנון ביותר? אין אצלי כזה דבר אני עושה את זה כי זה כיף אני בעיקר על גיטרה ואורגנית.
נכתב במקור על ידי DooDeLzZz למה לך יש סמלון של בת ואת בת 22? טוב אני באמת בת... הגיל קצת בעייתי אבל לפחות הוא קרוב לאמת.... ומה התירוץ שלך?
סלחי שאני זה נושאים של חנונים תדברו על בנות או משההוא אחר
נכתב במקור על ידי DooDeLzZz איך ידעתי שיבוא איזה צוציק ויתקן אותי אני יוותר. אני מוותר בזמן הווה = יוותר. אני מוותר בזמן עתיד = אוותר. אני בגיל שלך אם לא יותר יוותר זה זמן עתיד כלומר צריך לרשום אוותר או אני מוותר -> בזמן הווה.
חוקי הפורום