גרר לילה טוב
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Hamburger גרר לילה טוב לילה טוב צ׳יזבורגר
לילה טוב..
נכתב במקור על ידי prowinner מה יא גייז נעלמתם.. סתם יאסקסים. היי אתה בא להשאר עד הזריחה?
נכתב במקור על ידי דרדסבתא היי אתה בא להשאר עד הזריחה? זה לא כזה מעניין
נכתב במקור על ידי prowinner מה יא גייז נעלמתם.. סתם יאסקסים. כאילו אני מקבל התעלמות מוחלטת? ): תלחצו לי על כל ה4 ביצים
מחפש חתימה שגיא - AtlaNTiS ברוב משחקי הרשת, בעיקר דפדפן
לילה טוב נשמות !!! התגעגעתם? תגובות כמו "לא" , "למה ניראה לך" ועוד... יתקבלו בברכה! ותגובות כמו "ברור יאח" , "אוהבים אותך" ועוד.. יתקבלו עוד יותר! חחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי MeAndYou לילה טוב נשמות !!! התגעגעתם? תגובות כמו "לא" , "למה ניראה לך" ועוד... יתקבלו בברכה! ותגובות כמו "ברור יאח" , "אוהבים אותך" ועוד.. יתקבלו עוד יותר! חחחחחחחחחח אחי מה עם ההצעה שלי למה אתה לא עונה?
נכתב במקור על ידי Mr. Horror לילה אעאעאשששש ! היום 2 משחקי קופה :-) מישהו נשאר? איזה משחקים?! שדר אלי!! הרס לי תחיים הקופה הזה.. בלילות אני ער לראות משחקים ביום אני ער לעבודה..
נכתב במקור על ידי MeAndYou לילה טוב נשמות !!! התגעגעתם? תגובות כמו "לא" , "למה ניראה לך" ועוד... יתקבלו בברכה! ותגובות כמו "ברור יאח" , "אוהבים אותך" ועוד.. יתקבלו עוד יותר! חחחחחחחחחח בטחחחחחחחחחחחחחחחח
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Mr. Horror בטחחחחחחחחחחחחחחחח לא.. תתעלם יוני אין בעיה. זה הדיבור...
נכתב במקור על ידי Mr. Horror בטחחחחחחחחחחחחחחחח היי מה קורה
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic איזה משחקים?! שדר אלי!! הרס לי תחיים הקופה הזה.. בלילות אני ער לראות משחקים ביום אני ער לעבודה.. חחחחחחחחחחחחחחחחח מקסיקו-פרו אורוגואי-צ'ילה בספורט 5 לייב
נכתב במקור על ידי דרדסבתא אחי מה עם ההצעה שלי למה אתה לא עונה? קיבלת תשובה יפה ששמת את הלוגו נשמה. נכתב במקור על ידי Mr. Horror בטחחחחחחחחחחחחחחחח יאח חולה עליייייייך! בואנה ייבש פה אה? חח
נכתב במקור על ידי דרדסבתא היי מה קורה מצויין מהאיתך? נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic לא.. תתעלם יוני אין בעיה. זה הדיבור... לא קיבלתי ציטוט ממך עד עכשיו לזה.... רק אח"כ שמתי לב אז עניתי
חוקי הפורום