זה קרה לפני כמה חודשים אבל זה היה אחד הסטים היותר טובים שיצא לי לעשות אז החלטתי לחלוק
הגענו למסיבה בתל אביב אני ועוד 2 חברים. בכניסה פגשנו חבר קרוב שמסתבר שהוא עובד במקום הוא הכניס אותנו בחינם וסידר לנו מקומות ישיבה באזור מגניב כזה עם ספות ממש לידנו ישבו 3 בנות בלונדינית שמנה וHB6 בגלל כל האוירה שניכנסנו בחינם והוא סידר לנו שתיה ומקום לשבת הSP שלנו היה בשמים אז החלטתי לגשת:
אני: היי אני חייב שתעזרו לי במשהו זה ממש עניין של חיים ומוות, אני וחברים שלי פה בויכוח ואנחנו חייבים דעה מבחוץ בשביל לסגור את הסיפור.
הבנות התעניינו ושאלו מה הסיפור
אני: חבר שלי פה לקח אתמול מספר של מישהי ואנחנו דנים במתי יהיה לנכון להתקשר אליה אני אומר שיתקשר מתי שהוא מרגיש לנכון אבל חברים שלי אומרים פה שזה נושא מאוד עדין כי הוא יכול להתקשר מהר מידי ולהראות כאילו הוא ממש רוצה אותה או שהוא יכול להתקשר אחרי הרבה זמן והיא כבר תשכח מה אתן אומרות?....
בנות בלה בלה בלה....
אני:טוב אז מאיפה אתן בכלל?
בלונדינית: אנחנו מתל אביב
אני:אתן לא נראות תל אביביות חשבתי אתן מאיזה קיבוץ או משהו בסגנון.
שמנה:מה למה?....
אחרי זה הבאתי נג לבלונדינית אמרתי לה שהיא ניראת ממש טוב ושאני אוהב את המראה הזרוק הזה כאילו פשוט קמתה מהבית ויצאתה בלי לעשות עם עצמך כלום יופי טבעי זה הכי טוב לדעתי היא צחקקה (IOI)
(אנ מדלג כאן על הרבה ומדווח רק על הרוטינות שעשיתי)
אני: איך קוראים לכן?
כל אחת אומרת את השם שלה ואני מציג את עצמי לוחץ ידיים ומחייך כמובן
אני:תגידו אתן גרועות בשמות?...כי אני ממש גרוע בשמות(שזה אחלה דבר להגיד כי כולנו גרועים בשמות זה משהו מאוד נפוץ שכולם מתחברים אליו)
הבנות:כן כן אנחנו ממש גרועות בשמות
אני: אבל יש לי שיטה לזכור(אני לא זוכר בדיוק את השמות שלהן אז זה קצת בעיה לדווח אבל הרוטינה אומרת שבשביל לזכור שם אתה צריך לחזור עליו ואז לדמיין משהו ויזואלי בקשר לבן אדם לדוגמה אם למישהו קוראים אייל אתה מדמיין אייל מעל הראש שלו וככה כשתדבר איתו אתה תדמיין את האייל וזה יקשר אותך לשם)
הדגמתי את הרוטינה על כל אחת ואז עשינו את זה עלי(שיזכרו את השם!)
מכאן הצעתי לבלונדינית לבוא איתי ולנסות את זה על אנשים זרים במועדון היא לא רצתה אבל לקחתי לה את היד והלכנו זה לא בדיוק זרם כי האנשים במועדון היו לא זורמים. אמרתי לה בואי נלך לרקוד רקדנו קצת.
אני:שמעי את לא רוקדת משהו ומכירים אותי פה בואי נשב קצת. לא חיכית לתשובה ולקחתי אותה מהיד למקום מבודד במועדון
התיישבנו
זה הKC שאני הכי אוהב
אני:תגידי את יודעת להתנשק בלי שפתיים?
היא:לא
אני:אני יכול ללמד אותך אבל את צריכה לעצום עיניים
היא: איך מתנשקים בלי שפתיים?
אני: פשוט תעצמי עיניים
היא עוצמת עיניים אני מביא לה נשיקה קצרה
היא פותחת עיניים: אמרתה בלי שפתיים
אני(חיוך):שיקרתי
מתנשקים שוב וזהו לקחתי מספר התקפלנו אחרי ערב מוצלח יש למישהו דעות טיפים לשיפור?

ציטוט ההודעה