נכתב במקור על ידי Hamburger זה שיר נהדר לא משהו..
יש בעיה! מה מה הבעיה נאור? הצלם! מה הביעה עם הצלם? הצלם מצלם אותי מצד שמאל ואני ביקשתי שלא יצלמו אותי מצד שמאללל , אז ימינה ת'צלם! ימינה ת'צלם ! ימינה ת'צלם! הצלם ימינה.! 8 זה בדם אבי נימני במכבי (ובלב שלי) לעולם!!!
נכתב במקור על ידי Regression לילה טוב, למי יש קייטנה מחר? קייטנה? חחחחחחחחחחח מה אתה בן 7?
נכתב במקור על ידי -NBA- לא משהו.. גם אתה לא משו אבל אפחד לא מתלונן
נכתב במקור על ידי Hamburger העי.. עשית דעבל .
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי דרדסבתא קייטנה? חחחחחחחחחחח מה אתה בן 7? חחחח איך ידעת? O: טוב האמת יש לי עוד מעט 7 אבל נזרום
לילה טוב לכל הסטלנים למייהם!!!!!! לילה אטרףףףףףףףףףףףף מחר שבוע חדש יהיה חרא שלא תחשבו אחרת! חחח
נכתב במקור על ידי moshesee גם אתה לא משו אבל אפחד לא מתלונן דבר יפה לאלעד המפציץ.
נכתב במקור על ידי prowinner דבר יפה לאלעד המפציץ. ואם לא
נכתב במקור על ידי moshesee ואם לא אתה לא רוצה לדעת...
נכתב במקור על ידי -NBA- לא משהו.. אז פרסם שיר שאתה חושב שהוא יפה
Game Over ספוילר: [/CENTER]
נכתב במקור על ידי -NBA- לא משהו.. סליחה, זה לא מזרחקקה >< נכתב במקור על ידי prowinner עשית דעבל . יואו..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי prowinner אתה לא רוצה לדעת... =-O LET FIGHT
נכתב במקור על ידי MeAndYou לילה טוב לכל הסטלנים למייהם!!!!!! לילה אטרףףףףףףףףףףףף מחר שבוע חדש יהיה חרא שלא תחשבו אחרת! חחח גרר אלי ישראלי ><
נכתב במקור על ידי Hamburger גרר אלי ישראלי >< יווו אתה עדיין פה O_O עוד מהתקופה שהייתי מנהל פה XD יה איזה ישן אתה D:
נכתב במקור על ידי Regression חחחח איך ידעת? O: טוב האמת יש לי עוד מעט 7 אבל נזרום ....
חוקי הפורום