נכתב במקור על ידי דרדסבתא לילה טוב גיבור מווחעחעחעחע מה נהייתי מבוקש ?!?!
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Mr. Horror מה נהייתי מבוקש ?!?! אתה אדום, אני מפחד
נכתב במקור על ידי דרדסבתא אתה אדום, אני מפחד לפחד זה טוב
נכתב במקור על ידי דרדסבתא אתה אדום, אני מפחד זה הצבע של הדם, השם שלו זה Mr. Horror ויש לו חתימה של פרדי קרוגר, אז בצדק הייתי אומר.
נכתב במקור על ידי Regression זה הצבע של הדם, השם שלו זה Mr. Horror ויש לו חתימה של פרדי קרוגר, אז בצדק הייתי אומר. פרדי קרוגר מפחיד=-O
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי דרדסבתא אתה אדום, אני מפחד אתה ילד מכוער? 1.. מה קשר אתה עושה לי צבע לבן
קרדיט לFRENZY
דרדס.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Regression זה הצבע של הדם, השם שלו זה Mr. Horror ויש לו חתימה של פרדי קרוגר, אז בצדק הייתי אומר. מהההההההההה אתם חבורת הומ******** מנידפק לכם
נכתב במקור על ידי דרדסבתא פרדי קרוגר מפחיד=-O יותר מג'ייסון וורהיס הייתי אומר, אבל עדיין מתווכחים על זה
נכתב במקור על ידי AdventureR אתה ילד מכוער? 1.. מה קשר אתה עושה לי צבע לבן אתה מכוער? אני בטוח שבנוסף לזה, עומד על הראש שלך אבטיח מרשים
נכתב במקור על ידי Mr. Horror לילה טוב ! איזה משחק גדול של ברזיל-פרגוואי ברזיל הם אכזבה אחת גדולה..
יש בעיה! מה מה הבעיה נאור? הצלם! מה הביעה עם הצלם? הצלם מצלם אותי מצד שמאל ואני ביקשתי שלא יצלמו אותי מצד שמאללל , אז ימינה ת'צלם! ימינה ת'צלם ! ימינה ת'צלם! הצלם ימינה.! 8 זה בדם אבי נימני במכבי (ובלב שלי) לעולם!!!
נכתב במקור על ידי Mr. Horror 2-2 לילה טוב ניקוווו אוהב אותך י'אח דפקנו עכישו בקבוק וודקה 2 ליטר אחי.. אני שלומי נקרסוב (עם אתה זוכר,). ועוד 2 ילד איזה צוחקים אני נפפתחתי שמה
נכתב במקור על ידי TheSecret מהההההההההה אתם חבורת הומ******** מנידפק לכם מה זה הומ********?
בלאט...איך הם לא הפסידו איך....היו בפיגור ובום דקה 90 כבשו.....
חוקי הפורום