נכתב במקור על ידי דרדסבתא אתה מכוער? אני בטוח שבנוסף לזה, עומד על הראש שלך אבטיח מרשים תחפש מי יזיין אותך צוציק ילד בן 12 עונה לי יא מכוער איפה איפה אתה גר דבר איתי, אני אבוא אלייך תעז לדבר יא מכוער ביצים חש ערס מאחורי המסך
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי Regression מה זה הומ********? ההווווווומואים
נכתב במקור על ידי TheSecret ההווווווומואים אהההההההההההההההההההההההההההההההה לא הבנתי
נכתב במקור על ידי AdventureR תחפש מי יזיין אותך צוציק ילד בן 12 עונה לי יא מכוער איפה איפה אתה גר דבר איתי, אני אבוא אלייך תעז לדבר יא מכוער ביצים חש ערס מאחורי המסך חחחח זיין אותך בתחת דרדסבתא
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Regression אהההההההההההההההההההההההההההההההה לא הבנתי איך תבין אין לך מוח טייפ***********W
נערך לאחרונה על ידי TheSecret; 10-07-2011 בשעה 00:31.
נכתב במקור על ידי TheSecret איך תבחן אין לך מוח טייפ***********W יש לי מוח אבל הרופא אמר לי שבקושי רואים אותו כי הוא ממש קטן
נכתב במקור על ידי prowinner חחחח זיין אותך בתחת דרדסבתא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
..............מה קורה?
הכל מעולה חבר
יאלללה ייבעשים לפחות תגיעו ל-10 עמודים היום.. אני עף..יש לי מחר בית ספר
נכתב במקור על ידי prowinner יאלללה ייבעשים לפחות תגיעו ל-10 עמודים היום.. אני עף..יש לי מחר בית ספר חחחחחחחחחחחחח מה זה בית ספר
נכתב במקור על ידי GreenPoison ..............מה קורה? הכל טוב, מה איתך רעל ירוק?
מה מצב יא בן דוד...
אבא שמעון
נכתב במקור על ידי AdventureR חחחחחחחחחחחחח מה זה בית ספר חחח כן זה איזה זיין...הכנה לאיזה בית ספר של גייז...יש לי שבוע עכשיו של לימודים,מ-8:00-16:00
חוקי הפורום