איפה אפשר להתאמן ברמה 90, ולעלות הרבה
חוץ מ-PQ
איפה אפשר להתאמן ברמה 90, ולעלות הרבה
חוץ מ-PQ
|
|
אושר.
את יכולה להתאמן ב-Jesters או ב-Mp3.
ברמה שלך עדיף Mp3 בגלל הזימון המהיר של המפלצות בחדר.
בהצלחה![]()
נערך לאחרונה על ידי stClass; 10-07-2011 בשעה 00:05.
מפקח קטגוריית משחקי תפקידים לשעבר.
אוקיי,תודה.
רק איפה זה בערך![]()
אם את חזקה- Gallopera עם Priest
אוהבת ספאוון מהיר - Mp3
מורידה חזק ובמכה ויכולה לחסל גם כמה KSR'S - Jessters
אני ממליץ ככה -
90-98 - Jessters
98-105-Mp3
105-110 - Gallopera
110 - LHC....
אני יסביר איך מגיעים לכל מקום -
Jessters - הולכים לתחנת הרכבת של קרניג סיטי, מדברים שם עם מוכר הכרטיסים, לוחצים על מכונת המעבר (לא יודע איך קוראים לה) בוחרים ב New Leaf City, נכנסים,או מחכים לרכבת שתגיע, היא יוצאת כל 2 דקות,2דקות המתנה,דקה נסיעה.
אחרי שהגעת לNew Leaf City, לכי לצד שמאל של העיר, הכי הכי שמאלה, שמה יש האמר - לימוזינה משהו, דברי איתו זה כמו מונית, הוא יקח אותך לעיר ששכחתי את שמה ^.^ כנסי לפורטל הראשון שאת רואה, זהו הבית הרדוף, תעלי למעלה במדרגות, תגיעי לאח הבוער באש, תכנסי, ועכשיו יש לך משימת קפיצה קטנטנה (בהתחלה זה קשה אחר כך מתרגלים) תקפצי על ידי קפיצה למקפצות, תנסי להגיע לצד שמאל למעלה הכי הכי למעלה (יש לך שלושה מקפצות כדי להגיע לשם) הפורטל השמאלי ? - Jessters,אם כל המקום מלא תשאלי אם אפשר פראטי אם לא עזבי הם יעשו לך KS....
MP3 - גם להגיע לקרנינג סיטי, לעלות למעלה כזה, לדבר עם אחת יפה שכחתי את שמה, היא צריכה להיות ממש גבוה בעיר, דברי איתה,כני כרטיס טיסה, לחצי שוב, כנסי למטוס, המתיני עד שתגיעי לסינגפור, כדי להגיע ל MP3 לכי כל הזמן שמאלה בשיגורים, יש עיר על מים לפני הMP'S, כשתהי שם תדעי שאת בדרך הנכונה (לזכור - שמאלה שמאלה שמאלה)
Gallopera - להגיע לסינגפור, ולדבר על גברת מגונדרת שיושבת על אופנוע גדול או עומדת עליו (שחור) לחצי עליה, בחרי באפשרות היקרה (10K) הגעת לעיר המחנה משהו כזה, פה לכי שמאלה עוד פעם הכי שמאלה וכשתראי מפלצות שדומות לTarga על סוס נראה לי, זה גלופרה.
מקווה מאוד שעזרתי לך, את מוזמנת ללכת לפורום מדריכים ויעוץ באטרף, בהצלחה !
נערך לאחרונה על ידי QwizZa; 10-07-2011 בשעה 00:59.
תודה!!
עזרת מאוד!
נערך לאחרונה על ידי shirel0; 10-07-2011 בשעה 01:01.
ערכתי את ההודעה שלי, קראי, הכנתי מן מדריך קטנטן![]()
בבקשה, אבל אני לא מאמין שאת תוכלי עכשיו לתפוס ספוטים טובים, הכל תפוס, עכשיו באמריקה זה בוקר כל החרשנים על הרגליים
תתאמן בmp3 עולים של בטיל אבל יש שם הרבה KSERS וDUAL BLADES עכשיו.
לפי דעתי כן ^
Mp3 עד לרמה 110.
בהצלחה
MP3 מרמה 90-110
את תטוסי רמות
נערך לאחרונה על ידי yoot; 11-07-2011 בשעה 09:33.
http://www.AWSu rveys.com?R=170788 תורידו את הרווח ותירשמו בשביל להשיג כסף חינם מלמלא שאלונים באינטרנט!
קיבלת תשובה, ננעל.
נערך לאחרונה על ידי Application; 12-07-2011 בשעה 00:08.
Lia Sinchevici