נכתב במקור על ידי TheSecret 10 עמודדים י'עלובים אני זוכר שברנו שיא הייה לנו 40 עמודים פחח קורא לנו עלובים אנחנו עשינו 72 עמודים..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
לילה טוב.
QUOTE] נכתב במקור על ידי Hamburger פחח קורא לנו עלובים אנחנו עשינו 72 עמודים.. כי אתם משוגעים...
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Mr. Horror QUOTE] כי אתם משוגעים... שש חיימשלי ששש
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי AdventureR שש חיימשלי ששש אהבה בלב אתה !
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אהבה בלב אתה ! נשמה טהורה... רוצה לבוא אליי לבאר שבע?!.. ?!...
נכתב במקור על ידי AdventureR נשמה טהורה... רוצה לבוא אליי לבאר שבע?!.. ?!... בטחחח אני רץ!
נכתב במקור על ידי דרדסבתא לא אחי אני אומר משהו שלא מוצא חן בעיני כ'לבים והם מתעצבנים, בדיוק כמו שכ'לבים עושים כ'לבים? כלבים?
דרדסבתא יא גיי לא ענית לי ... איפה אתה גר צוציק מסכן
נכתב במקור על ידי Hamburger פחח קורא לנו עלובים אנחנו עשינו 72 עמודים.. אה בחור
תקשיבו אני רעב בצורה מטורפת ואפילו שאני אוכל אני רעב !!
כל המשתמשים המעורבים בחילופי הקללות יטופלו. נכתב במקור על ידי AdventureR תחפש מי יזיין אותך צוציק ילד בן 12 עונה לי יא מכוער איפה איפה אתה גר דבר איתי, אני אבוא אלייך תעז לדבר יא מכוער ביצים חש ערס מאחורי המסך נכתב במקור על ידי prowinner אני עולה לכוס של אמא שלך נכתב במקור על ידי GreenPoison יא הומו אני אומר לך אל תתחיל מה יש לך?..... נכתב במקור על ידי דרדסבתא לא אחי אני אומר משהו שלא מוצא חן בעיני כ'לבים והם מתעצבנים, בדיוק כמו שכ'לבים עושים נכתב במקור על ידי דרדסבתא כן אחותך באה איתי
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic כל המשתמשים המעורבים בחילופי הקללות יטופלו. רק אני לא מקבל ציטוט הפליות אני אומר לכם!
נערך לאחרונה על ידי afx; 10-07-2011 בשעה 01:40.
נכתב במקור על ידי afx רק אני לא מקבל ציטוט הפליות אני אומר לכם! השחורים תמיד אחרונים
נכתב במקור על ידי afx רק אני לא מקבל ציטוט הפליות אני אומר לכם! *אפליות. עכשיו אתה מרוצה?
חוקי הפורום