שלום לכולם , אני צ' בן 19.5 מהצפון , מתעניין בפיקאפ כבר משהו כמו כמה חודשים , אני התחלתי כמובן ליישם דברים בפועל ואני רואה שיפור ניכר בחיים שלי ובכלל.
אבל דיי לדבר עליי בוא ניגש לסיפור:
שבוע שעבר , אמצע שבוע , אני וחבר הולכים לים בשעת צהריים מוקדמת , מצטרפים לכמה חברים שכבר היו שם , כשהגענו ראינו ילדה בוכה(נראית בת 17 HB6) שיושבת ממש לידם , הם אמרו לנו שהיא בוכה כבר שעה, אחרי משהו כמו 15 דקות היא עברה מקום וישבה יותר רחוק מכל החבר'ה , עכשיו בתוך כל הצחוקים וכל זה אמרו לי יאללה לך תדבר איתה לך תראה מה יש לה..ואני מזה לא הייתי בראש...באתי להנות עם חברים ראסמי לא חשבתי על להתחיל \ סט ..ממש כלום..פאקינג להנות..
בכל מקרה אני ועוד חבר הלכנו אליה שאלנו מה קרה פה ושם..אחרי משהו כמו 3 דקות החבר הלך ואני נשארתי איתה , בקיצור היא סיפרה לי משהו כמו שעה למה היא בוכה ...בעצם החבר שלה זרק אותה אחרי שנה וחצי שהם ביחד , זה חבר ראשון שלה , היא עשתה איתו הכל נשיקה ראשונה , בתולים..הכל ... אני ממש הבנתי אותה וניחמתי אותה , אמרתי לה שהוא יצא מנייאק שהוא ככה בגד בה , וזרק אותה רק כי הוא גילה שהיא שיקרה בנוגע לגיל שלה .. אחרי כל זה הרגשתי רע הייתי חייב לגרום לה לחייך לא יכולתי להגיד לה רק כן את צודקת ופשוט ללכת , אני לא כזה..בקיצור נכנסו לים שחינו קצת למרות שלא היה לה בגד ים..היא ממש נהנתה , הסתובבנו גם בחוף דיברנו ונראה שהיא מתגברת על זה..היא התחילה לחבק אותי להחזיק לי את היד דברים כאלו .. זה היה נראה לי מהיר מידיי אבל זרמתי..חחח החברים מהצד רק פירגנו וזה סבבה...
תוך כדי הכיף פתאום עבר שמה חבר שאני מכיר שלומד איתי (SP ?) יצאתי מהים חיבקתי אותו קיצור הוא היה עם עוד חבר שאני לא מכיר הלכנו ישבנו שם באיזו פיצוציה הזמנתי אותה לאיזה נסטי..עשינו קצת צחוקים..
בסופו של דבר הקפצתי אותה לעבודה שלה..הייתי עם רכב , עכשיו כמובן ששאלתי מה השם שלה ואמרתי את שלי אמרתי בראש נראה אולי נוסיף לפייסבוק נזרום..ממש לפני שהגענו לעבודה שלה היא שמה תמכשיר שלה על הברך שלי חחחח באמצע שאני נוהג ..חחח היה קצת מוזר ולא צפוי..כאילו ההיתי צריך לעשות את זה בלי שהיא תרמוז לי באופן כזה עבה..קיצור היא רשמה תמספר..
אחרי שהוספתי אותה לפייס , השגתי את המספר שלה דרך חבר וקבענו להיפגש סופ"ש בים .
זה בעצם היה המפגש השני שלנו , הפעם באתי לבד , הגעתי לשם חכיתי בנקודה מסויימת היא הגיעה עם חברה שלה , התחבקנו והמשכנו לאיפה שהחברות יושבות , סה"כ היו היא ועוד שני חברות , ממש נחמדות , אני ראיתי חבר אחר הלכתי להגיד לו שלום (SP ?) , חזרתי לשם נכנסתי איתה לים והתחבקנו , דיברנו קצת , יצאנו היא שכבה לי על הבטן ודיברנו היא התחילה לשים שירי דיכאון , שכנעתי אותה להפסיק אמרתי לה שתתעודד.. עכשיו בשלב הזה הכל היה נראה מוזר לי ..מצד אחד היא פנויה והכל ובשעת משבר , מצד שני היא כבר נפתחה אליי וזה מה שמקל על העבודה , ובגלל בשביל גברים דבר כזה זה "טרף קל" , בכל מקרה , החברות שלה הלכו נשארנו לבד..צחקנו ודיברנו ..אמממ היא אמרה שבא לה לאכול בא לה שוקולד דברים כאלו ואני לא הבאתי כסף ..באסה..לא נעים..אבל ניסיתי להזמין אותה לצאת היא אמרה לי שיש לה בעיות בבית , רבה עם ההורים , גרה אצל סבתא שלה , היא לא מסכימה לה לצאת..קיצור אין מצב..
נכנסו שוב לים היא פגשה שמה את החבר הכי טוב של האקס שלה! היא חיבקה אותו , הוא שאל מי אני היא אמרה לו "הוא עוזר לי" משהו כזה...כבר הרגשתי לא טוב..בקיצור הוא סיפר לה כל מיני דברים על האקס שהוא רוצה לחזור שהוא עשה ככה קיבל ככה והיא כולה מאושרת..אמרתי זהו..אין מצב..עשיתי לה פרצוף חמוץ והתרחקתי קצת..היא קלטה את זה ובאה אליי עושה לי מה קרה..אמרתי לה כלום , היא התעקשה אמרתי לה תשמעי אני לא יודע מה ניסגר איתך אתה צריכה להחליט מה לעשות עם עצמך ...מצד אחד בוכה מצד שני ככה..
והכל מהיר לי מידיי...יצאנו ודיברנו יותר ברוגע אמרתי לה תשמעי אני צ' ולא האקס שלך אני לא מחליף שלו ולא כלום , כיף לי איתך אבל מה שאת עושה זה לא בסדר..אתה צריכה להחליט..אחרי שיחת עידוד הלכנו לרכב והסעתי אותה הביתה..
פגישה שלישית היום , כמה מפתיע - בים!
חבר דיבר איתה וקבע איתה בים אני הצטרפתי היא שמחה לראות אותנו , נכנסתי איתה לים התחבקנו , שיחקנו מטקות.., צחקנו..הביאה לי איזה 3 נשיכות 1 בצוואר 2 בחזה..
קיצור עשינו שמה איזה סיפור וגילינו שהאקס התגבר עלייה בכלל..והיא שוב נהייתה עצובה..
עכשיו אני רוצה לשאול אותכם מה אתם חושבים שאני צריך לעשות ... להמשיך את הקשר המוזר הזה ? להיפגש איתה ? מה היא רוצה ממני ? שווה לנסות למרות שהיא חנוקה על האקס הזה..אני דיי מבין אותה עם הרגשות כלפיו שנה וחצי זה לא קצת זמן בכלל ועוד נשיקה ראשונה יחסי מין..זה ביג דיל..\
אני יגיד לכם תאמת..אני בן 19 וחצי מעולם לא היית הלי חברה ולא נישקתי בטח לא עשיתי סקס , אני מרקע דתי ,יש לי ידידות אבל לא הרבה..אמממ עצם זה שלא למדתי בתיכון בעיר שאני מתגורר בה "תרמה" לזה שאני מכיר פחות חברים\ידידות..אבל אני משתדל לפצות על זה..באמת שאני רציני ובאמת שבא לי מישהי כבר..זה לא נעים שהאח הקטן מביא ילדות הביתה למרות שהוא כולה בן 16 אבל עדיין מצד אחד יש צביטה בלב מצד שני זה אח שלי אז אני שמח בשבילו..
מה אתם אומרים ? וסליחה אם זה ארוך מידיי פשוט רציתי להראות את התמונה הכוללת.

ציטוט ההודעה
.

)