יום חלש הא?
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic יום חלש הא? למה שינקס מנהל מייפל סטורי?
נכתב במקור על ידי afx למה שינקס מנהל מייפל סטורי? כי הוא צמחוני, הוא עושה את זה מאידאולוגיה. בעצם יהיה לילה חלש בגלל שלכל המקללים אתמול ירדה הגישה והם עשו את רוב הרעש.
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic כי הוא צמחוני, הוא עושה את זה מאידאולוגיה. בעצם יהיה לילה חלש בגלל שלכל המקללים אתמול ירדה הגישה והם עשו את רוב הרעש. חח לכמה זמן ירדה הגישה? ומה הקשר לצמחונות? =-O
מי חי ?! היום היה אש ! מחר יהיה אש ביותר ! שופינג !!! וכס אמק עדיין אין אצלי מלפפון חמוץ שכחתי להגיד לאבא שלי לקנות !!!
נכתב במקור על ידי Aviv.E מי חי ?! היום היה אש ! מחר יהיה אש ביותר ! שופינג !!! וכס אמק עדיין אין אצלי מלפפון חמוץ שכחתי להגיד לאבא שלי לקנות !!!
נכתב במקור על ידי Aviv.E מי חי ?! היום היה אש ! מחר יהיה אש ביותר ! שופינג !!! וכס אמק עדיין אין אצלי מלפפון חמוץ שכחתי להגיד לאבא שלי לקנות !!! גררר
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי afx מה אתה רומז ? נכתב במקור על ידי Hamburger גררר חלאס אתה מגרגר אותי יגרג !
נכתב במקור על ידי Aviv.E מה אתה רומז ? חלאס אתה מגרגר אותי יגרג ! 2+0..
נכתב במקור על ידי afx 2+0.. אתה אוהב איכות לא ?
נכתב במקור על ידי afx יגורביאן יטמפיט יגונב דעת!!
נערך לאחרונה על ידי xSellize; 11-07-2011 בשעה 01:57.
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic יגורביאן יטמפיט יגונב דעת!! די לקלל אותי ברוסית
נכתב במקור על ידי afx די לקלל אותי ברוסית אני יודע מה עשית בקיץ האחרון!
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic אני יודע מה עשית בקיץ האחרון! BUT HOW?
נכתב במקור על ידי afx BUT HOW? אתה יכול לברוח, אבל אתה לא יכול להתחבא!
חוקי הפורום