קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חולה \= 38 חום וכאב גרון נוראי
    על ידי Troy בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 18-05-2006, 19:20
  2. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 01-03-2006, 22:57
  3. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 25-01-2006, 20:38
  4. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 02-12-2005, 19:14
  5. חברה!! ארתור שבר משדר ברדיו אטרף!
    על ידי ArMaGeDDoN בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 20:17
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

שבר לב נוראי

ברירת מחדל שבר לב נוראי

אני עצוב ברמות שאתם לא מבינים בכלל.. העצב הנוראי הזה עולה ועולה.. אני לא יכול להפסיק לבכות..היא גמרה אותי אני נשארתי ריק אני אהבתי אותה כל כך והיא זרקה אותי קיבינימט....אני בדיכאון ואני לא מצליח לשכוח ממנה היא הייתה כזאת מדהימה.. אני עכשיו עם דמעות בעיניים זה כל כך עצוב..אין לי עם מי לדבר ההורים שלי לא יבינו אותי..
    אין לי חבר נפש שאני יכול לספר לו מה שבלב שלי.. אני לא יכול לספר על העצב הזה..
    היא רוצה שנישאר ידידים..אבל אני מאוהב בה כל כך..
    אני בוכה כבר המון זמן אני לא יכול לתאר לכם..

יואו זה פשוט זוועה, אפשר לדבר עם מישהו בעולם האכזרי הזה?

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

כל מה שאני אומר עכשיו, רציני לגמרי, אולי זה יראה עלוב, אולי זה ישמע לא משכנע, אולי...
    אני כאן בשבילך, לא סתם אני יושב בחופש הגדול על התחת שלי מול המחשב ועוזר לאנשים בצורה כזו או אחרת, אני אוהב את זה! אני אוהב לעשות טוב לאנשים, אני אוהב לעזור, ואני גם יכול ובטוח שאני יכול לעזור לך!
    צור קשר במסנג'ר, אני כאן

AdamTom_E@hotmail.co.il

שלח לי ה.פ. כשאתה הוספת אותי למסנג'ר, אני פשוט לא נמצא עליו הרבה...
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

משתמש משקיע האוואטר של VanGogh
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    512
    נקודות
    1,599

אני מצטרף למה שאדם אמר אם אתה צריך מישהו יש לך את אדם ואותי גםכן אשמח לעזור
    eli_hell_7@walla.com
    אם תחליט להאישר האילום שם אז אני אשתלד לעזור לך פה..

שמע זה מצב מאוד מסובך , אהבה יכולה להיות חמימה כמו אש ולחמם את הלב ובאותה מידה שורפת וכואבת.
    לפעמים יש דברים שאין לנו החלטה או דרך לשלוט בהם וזה אחד הדברים , רגשות של בן אדם.
    אם האקסית שלך לא רוצה שתישארו בייחד תכבד את ההחלטה ותשתדל להתמודד איתה..
    ברור שזה לא קל אבל צריך להתמודד כי אם עם זה , כי בחיים יש דברים הרבה יותר קשים וחיבים לעבור אותם ולהמשיך את החיים.
    אם קשה לך להישאר ידיד שלה אז תגיד לה שאתה מעדייף קצת להתרחק שמור מרחק עד שהעניינים ירגעו.
    תכיר בנות חדשות לי זה תמיד עזר , תשתדל לצאת יותר מהבית , תהנה מכל רגע אפשרי ולאט לאט המחשבות יעברו.
    התהליך הזה הוא מאוד קשה אבל הוא חייב התמודדות אחי.
    זה פשוט בא לך בהפתעה בגלל זה קשה לך לעכל את זה עדיין , אתה כרגע בשלב של להתמודד עם הפרידה..
    עוד מעט אתה תתחיל עם השלב של לנסות להתגבר ע"י מה שכתבתי לך למעלה..
    ולאט לאט זה יעבור נשמה , אני מבטיח שאני יעשה כל מה שאוכל כדי לעזור אחי.
    לכל בעיה נוספת אתה מוזמן לפנות אליי כאן או בפרטי
    מקווה שעזרתי לפחות בקטנה.

אני מאוהב בה מכיתה ו' ועכשיו אני בן 15.. הנשיקה הראשונה שלי הייתה איתה..אני לא יכול לחשוב על עצמי בלעדיה...
    היא שכנה שלי אני רואה אותה כל יום ואני מת ללכת לשם ולנשק אותה ולהגיד לה שאני מאוהב בה בצורה שהיא לא יכולה להבין..
    אבל אני לא יכול כי עכשיו היא עם מישהו אחר......הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה לגמור עם זה.. פשוט ללכת מהעולם אבל אני לא יכול כי ההורים שלי יהיו עצובים.. אני מרגיש כל כך רע..

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אני מאוהב בה מכיתה ו' ועכשיו אני בן 15.. הנשיקה הראשונה שלי הייתה איתה..אני לא יכול לחשוב על עצמי בלעדיה...
    היא שכנה שלי אני רואה אותה כל יום ואני מת ללכת לשם ולנשק אותה ולהגיד לה שאני מאוהב בה בצורה שהיא לא יכולה להבין..
    אבל אני לא יכול כי עכשיו היא עם מישהו אחר......הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה לגמור עם זה.. פשוט ללכת מהעולם אבל אני לא יכול כי ההורים שלי יהיו עצובים.. אני מרגיש כל כך רע..
    תתפוס פרופורציות! אתה רוצה להתאבד בגלל ילדה? אתה באמת רוצה להפסיד את הנישואים שלך, שיבואו אל תדאג אתה בן 15 כולה, את הלידה של הבן\בת הראשונה שלך, את החתונה שלהם, את הנכדים שלך? בגלל שעברת בפעם הראשונה בחיים שלך שבר לב?
    אם היה לי את הגישה שלך אחרי שאח שלי נרצח, לא רק שעולם היה מפספס אותי, ולא הייתי יכול לעזור כאן לאנשים, אני חלק משרשרת ביטחון בישוב שלי, הייתי ב7 מרדפים, הצלתי חיים! ואני כולה שנה מעלייך!! תחשוב כמה העתיד לא ברור, מאיפה לי לדעת לפני שנתיים שאני יגיע לאן שאני יגיע היום? איך אתה יודע שבגיל 19 לא תחזרו להיות ביחד? או שתמצא מישהיא יותר טובה, יותר לטעמך? שלא עוזבת אותך בגלל דברים חסרי טעם?
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,083 | הודעות: 8,198,676 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect