נכתב במקור על ידי .GiL. גרר אני משחק MineCraft פחחח.. נכתב במקור על ידי Mr. Horror סבבה אחי נעדכן אותך מחציות כן.. מלךך
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Hamburger פחחח.. מלךך אתה מלך נכתב במקור על ידי .GiL. אז סבבה, אמן! חחחח
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אתה מלך חחחח כע זה נכון אז מה, משתעמם פה הרבה? ><
נכתב במקור על ידי Hamburger כע זה נכון אז מה, משתעמם פה הרבה? >< חנפן
QUOTE] נכתב במקור על ידי Hamburger כע זה נכון אז מה, משתעמם פה הרבה? >< כן משעמם !
לילה טוב
נכתב במקור על ידי .GiL. חנפן הוא מתחנף אלי כדי שאני לא אביא לו באן. רוצה גם?
נכתב במקור על ידי .GiL. חנפן אתה חנפן.. נכתב במקור על ידי Mr. Horror QUOTE] כן משעמם ! כע.. אני מחכה ל1:25 לסרט שאמרתי לך..
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic לילה טוב חח הבאת אתר קשה
נכתב במקור על ידי Hamburger אתה חנפן.. כע.. אני מחכה ל1:25 לסרט שאמרתי לך.. לא הייתי מציע לך לראות זה סרט גרוע ביותר !
נכתב במקור על ידי Hamburger אתה חנפן.. כע.. אני מחכה ל1:25 לסרט שאמרתי לך.. לא, לא ממש.. נכתב במקור על ידי Hamburger אתה חנפן.. כע.. אני מחכה ל1:25 לסרט שאמרתי לך.. גררר
כן.. מה לעשות חח כבר מצאו היום 3 אתרים, אני רוצה שיהיה צ'אנס גם לאחרים.. שלא ביום אחד יפתחו פער של 3~4 נקודות.
נכתב במקור על ידי .GiL. לא, לא ממש.. גררר גרר חנפן קטן שלי.. נכתב במקור על ידי Mr. Horror לא הייתי מציע לך לראות זה סרט גרוע ביותר ! איזה מזל שיש לי אותך..
איזו קלאסיקה
נכתב במקור על ידי Hamburger גרר חנפן קטן שלי.. איזה מזל שיש לי אותך.. ברור אם אתה רוצה סרט אימה טוב תגיד.. נביא לך
חוקי הפורום