נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic תראה מה זה.. אתה מערער תמגניבות של הבנאדם בזה שאתה אומר לו שהוא נשמע כמו חתולה מייוחמת והוא ישר מאחל לך למות. איזה אנשים!! חחח חופשי! הייתי אומר 'הנוער של היום' אבל הוא עוד ילד זה יותר גרוע לא? נכתב במקור על ידי MeAndYou יאלללללללללה יש לי 7 ליקים תעשו את זה 10 תקבלו את זה מידי אתם אוהבים בלונדיות? או מעדייפים שחורדיניות? חחח הי יא רמאי אמרת 6-7 נכתב במקור על ידי Hamburger אין לי כוח להתחיל לריב אז אני אגמור את זה: הלוואי שתמות לגמור על זה? נכתב במקור על ידי Barush שוב לילה ? . הגעת
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic תראה מה זה.. אתה מערער תמגניבות של הבנאדם בזה שאתה אומר לו שהוא נשמע כמו חתולה מייוחמת והוא ישר מאחל לך למות. איזה אנשים!! חחח חופשי! מה אתה לא רוצה למות?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי MeAndYou למה אתם רבים? חחחח ותענו לי בלונדה או שחורדינית?! שטנית.
נכתב במקור על ידי MeAndYou למה אתם רבים? חחחח ותענו לי בלונדה או שחורדינית?! בלונדה
נכתב במקור על ידי afx הייתי אומר 'הנוער של היום' אבל הוא עוד ילד זה יותר גרוע לא? הי יא רמאי אמרת 6-7 לגמור על זה? הגעת נו 6-7 לייקים יאללה אני קיבלתי עד עכשיו 5 לייקים
נכתב במקור על ידי MeAndYou יאלללללללללה יש לי 7 ליקים תעשו את זה 10 תקבלו את זה מידי אתם אוהבים בלונדיות? או מעדייפים שחורדיניות? חחח בלודיניות אחי ;] ולא מזויפות ...
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי afx הייתי אומר 'הנוער של היום' אבל הוא עוד ילד זה יותר גרוע לא? לגמור על זה? הגעת לגמור את זה
נכתב במקור על ידי afx הייתי אומר 'הנוער של היום' אבל הוא עוד ילד זה יותר גרוע לא? הי יא רמאי אמרת 6-7 לגמור על זה? הגעת בחיי שלא הבנתי ממה נעלב הקבנוס..
נכתב במקור על ידי Scooby-Doo בלודיניות אחי ;] ולא מזויפות ... מי שעושה לייק מקבל חח נכתב במקור על ידי Hamburger בלונדה נקודה לבלנוד כניראה צריך בלונדה נכתב במקור על ידי Regression שטנית. אז זה נוטה לבלונד יעני זה עוד נקודה לבלונד..? נכתב במקור על ידי Hamburger מה אתה לא רוצה למות? אני רוצה! הבלונדה לקחה.! זה באיכות HD
עוד שיר מדהים של פינק פלויד
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic בחיי שלא הבנתי ממה נעלב הקבנוס..
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic בחיי שלא הבנתי ממה נעלב הקבנוס.. כולה צחקתי איתך ><
נכתב במקור על ידי afx זה אקסייבייר או מגנטו?
נכתב במקור על ידי MeAndYou אז זה נוטה לבלונד יעני זה עוד נקודה לבלונד..? חחח מה שאתה רוצה, לא אכפת לי.
נכתב במקור על ידי Hamburger לילה טוב מנהל חדש אבל זה פשוט יותר נוח בגלל שקנינו מסך 42 אינץ'.. האאא..... חבל שלא אמרתי קודם היה בערוץ MGM "שתיקת הכבשים" אחד מסמרטי הדרמת אימה/מתח האהובים עלי ביותר וכמובן שחקן האימה אנטוני הופקינס האהוב עלי ביותר.
Erik Lamela 8
חוקי הפורום