נכתב במקור על ידי Regression חח סתם אהבתי, שווה ביותר שמח שאהבת מקווה שהשאר גם
נכתב במקור על ידי MeAndYou שמח שאהבת מקווה שהשאר גם חחח לא נראה לי הם יכולים לענות לך עכשיו...
נכתב במקור על ידי Regression חחח לא נראה לי הם יכולים לענות לך עכשיו... אתה יודע איזה באסה זה מקלדת מרוחה בקרם ידיים..
נערך לאחרונה על ידי xSellize; 12-07-2011 בשעה 01:48.
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic אתה יודע איזה באסה זה מקלדת מרוחה בקרם ידיים.. חחחח קרה לי פעם (NOT)
יאלללה עוד מעט משחק !!!!!!!!!!!
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Regression חחחח קרה לי פעם (NOT) לי לא.. לא שזכור לי..חח נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic אתה יודע איזה באסה זה מקלדת מרוחה בקרם ידיים.. חחחחחחחחח אתה? יודע? חח נכתב במקור על ידי Regression חחח לא נראה לי הם יכולים לענות לך עכשיו... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חנקת!!!
נכתב במקור על ידי MeAndYou חחח תהנה אני יעשה לך גם בכייף תודה
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי MeAndYou לי לא.. לא שזכור לי..חח חחחחחחחחח אתה? יודע? חח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חנקת!!! משמועות אחי..
תענטווווווווו
נערך לאחרונה על ידי .Tal; 12-07-2011 בשעה 01:55.
לחופש יש תאריך: 23.10.15
נכתב במקור על ידי Mr. Horror יאלללה עוד מעט משחק !!!!!!!!!!! כע עוד שעה ו50 דקות, ממש קרוב!
נכתב במקור על ידי Hamburger כע עוד שעה ו50 דקות, ממש קרוב! ב3 יש לי את הארוחה שלי ואז....... משחק !
נכתב במקור על ידי MeAndYou לי לא.. לא שזכור לי..חח חחחחחחחחח אתה? יודע? חח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חנקת!!! חחחח שמח שחנקתי אותך, אני אוהב לחנוק אנשים.
אנשים משעמם ליייייי רק אל תשברו לי תלב כי בניתי עליכם בניתי עליכם
נכתב במקור על ידי .Tal אנשים משעמם ליייייי רק אל תשברו לי תלב כי בניתי עליכם בניתי עליכם אני פה עד הסוף המר.
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic משמועות אחי.. משמעות למה? חחחח
חוקי הפורום