נכתב במקור על ידי .Tal אנשים משעמם ליייייי רק אל תשברו לי תלב כי בניתי עליכם בניתי עליכם תפרק תפרק הכל..
נכתב במקור על ידי .Tal אנשים משעמם ליייייי רק אל תשברו לי תלב כי בניתי עליכם בניתי עליכם אפשר על כול תגובה לעשות לייק ככה לא יהיה משעמם ויהיה בשביל מה להגיב...חחחח לילה טוב.
נכתב במקור על ידי MeAndYou משמעות למה? חחחח מ-שמועות.
מי שעושה לי לייק מקבל 1 נק' חחחח
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Regression אני פה עד הסוף המר. וואו אופטימי
לחופש יש תאריך: 23.10.15
נכתב במקור על ידי .Tal וואו אופטימי כזה אני.
גם מי שעושה לתגובה הזאת לייק לא מקבל כלום..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Hamburger גם מי שעושה לתגובה הזאת לייק לא מקבל כלום.. מה נראה לך אני עובד חינם?
נכתב במקור על ידי MeAndYou אפשר על כול תגובה לעשות לייק ככה לא יהיה משעמם ויהיה בשביל מה להגיב...חחחח לילה טוב. כן אה פה זה לא כמו בפייסבוק צריך להתאמץ בשביל לקבל, וגם שם אתה רק מחכה ללייקים פה זה מעניין לי תביצה חחח
נכתב במקור על ידי Mr. Horror מי שעושה לי לייק מקבל 1 נק' חחחח פשש נדיב אתה
נכתב במקור על ידי Hamburger גם מי שעושה לתגובה הזאת לייק לא מקבל כלום.. ככה או ככה אני יעשה...חח אתה תעשה? נכתב במקור על ידי Mr. Horror מי שעושה לי לייק מקבל 1 נק' חחחח תחזיר לייק לא תהיה חייב ת'נקודה חחח
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic למה את נשמעת מופתעת? לא אוהבת לילה :\.
נכתב במקור על ידי Regression מה נראה לך אני עובד חינם? לא יודע.. מה אני נראה לך קמצן?
נכתב במקור על ידי .Tal פשש נדיב אתה חחחח תודה? נכתב במקור על ידי MeAndYou ככה או ככה אני יעשה...חח אתה תעשה? תחזיר לייק לא תהיה חייב ת'נקודה חחח קיבלת את שתיהם
נכתב במקור על ידי .Tal כן אה פה זה לא כמו בפייסבוק צריך להתאמץ בשביל לקבל, וגם שם אתה רק מחכה ללייקים פה זה מעניין לי תביצה חחח חחחח גם שם גם פה אתה כותב משהו מפגר ומישהו אחר חושב שזה יפה ונותן לך לייק חחחח אני חושב
חוקי הפורום