נכתב במקור על ידי Barush לא אוהבת לילה :\. למה את בחורה של בוקר??? נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחח תודה? קיבלת את שתיהם באמת נדיב , יא אח חחחח תודה נשמה
נכתב במקור על ידי MeAndYou ככה או ככה אני יעשה...חח אתה תעשה? תחזיר לייק לא תהיה חייב ת'נקודה חחח עשיתי את זה(סטגדיש)..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Hamburger לא יודע.. מה אני נראה לך קמצן? לא חושב, המבורגר זה די יקר.
נכתב במקור על ידי MeAndYou למה את בחורה של בוקר??? באמת נדיב , יא אח חחחח תודה נשמה בכיף אחי ...
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic תפרק תפרק הכל.. פיספסתי משהו?
לחופש יש תאריך: 23.10.15
נכתב במקור על ידי MeAndYou חחחח גם שם גם פה אתה כותב משהו מפגר ומישהו אחר חושב שזה יפה ונותן לך לייק חחחח אני חושב כן יש אנשים מפגרים בעולם חחחחחח
נערך לאחרונה על ידי .Tal; 12-07-2011 בשעה 02:06.
נכתב במקור על ידי Regression לא חושב, המבורגר זה די יקר. מה יש כיוון בלייק? חחח נכתב במקור על ידי Hamburger עשיתי את זה(סטגדיש).. אז אני יעשה לך גם ...(סטוגדיש) חחחחחחחח ><
נכתב במקור על ידי Barush לא אוהבת לילה :\. אז כאילו.. 50% מהזמן את בבאסה?
נכתב במקור על ידי Regression לא חושב, המבורגר זה די יקר. אני באמת אוהב כסף..
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic אז כאילו.. 50% מהזמן את בבאסה? חחחח אהבתי את הסטטיסטיקה נכתב במקור על ידי .Tal כן יש אנשים מפגרים בעולם חחחחחח גם אנחנו חלק ממהם אל תתלהב חחחחחחחח
נכתב במקור על ידי MeAndYou מה יש כיוון בלייק? חחח אז אני יעשה לך גם ...(סטוגדיש) חחחחחחחח >< אתה גבר, ונראה לי שיש לך הכי הרבה לייקים
נכתב במקור על ידי Hamburger אני באמת אוהב כסף.. כסף זה הכל בחיים, שאף אחד אחר לא יגיד לך משהו אחר.
נכתב במקור על ידי MeAndYou חחחח אהבתי את הסטטיסטיקה גם אנחנו חלק ממהם אל תתלהב חחחחחחחח אל תראה אותי ככה אני חכם אני נכנס למיטה לבד מתי שבא לי
נכתב במקור על ידי Regression כסף זה הכל בחיים, שאף אחד אחר לא יגיד לך משהו אחר. מה עם סקס?
נכתב במקור על ידי Regression כסף זה הכל בחיים, שאף אחד אחר לא יגיד לך משהו אחר. "אבל מה עם אהבה? מה עם אהבה לא מוצאים אותה בחלונות הראווה מה הם החיים? מהר מדי חולפים הלב לא מתרוקן מהר כמו הכיסים " במיוחד בשבילך
חוקי הפורום