נכתב במקור על ידי YellowGirl רק לי משעמם ברמות? כן
לחופש יש תאריך: 23.10.15
נכתב במקור על ידי Hamburger אני בצל, בצל, אני אוהב בצל! תראה את קוס-קוס.. שתיתי בירה לפנייך חחח מכיר את קוס-קוס גם זה ענק בכללי, כל המתיחות שלו טובות.
נכתב במקור על ידי .Tal השבח לאל... גרר לא, השבח להורים שלך נכתב במקור על ידי MeAndYou חחחחח יאח!!!! תגיבו בלנקייה שבחתימה!!! הגבתי אח שלי
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Regression חחח מכיר את קוס-קוס גם זה ענק בכללי, כל המתיחות שלו טובות. גם מלך האריות חזק. וכע הוא אדיר..
נכתב במקור על ידי YellowGirl רק לי משעמם ברמות? על זה תקבלי לייק בתיקווה שתחזירי חחחחח ד"א ח'ברה חשבתי על זה... להיכנס ללינקיה בפורום סקס ולא להגיד תודה זה כמו תאונת פגע וברח חחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי Hamburger גרר לא, השבח להורים שלך הגבתי אח שלי נכון גם הם שותפים לבריאה
נכתב במקור על ידי YellowGirl רק לי משעמם ברמות? כנראה O: אני מבלה פה.
נכתב במקור על ידי YellowGirl רק לי משעמם ברמות? לא, לכולנו משעמם, אז אנחנו נותנים לייקים חופשי
נערך לאחרונה על ידי Super Pippo; 12-07-2011 בשעה 02:30.
*הודעה סוחפת לייקים*
נכתב במקור על ידי .Tal נכון גם הם שותפים לבריאה צודק היה את: אמא שלך, אבא שלך, הזרע והביצית..
נכתב במקור על ידי Hamburger גם מלך האריות חזק. וכע הוא אדיר.. חחחח תראה את בנך יחידך, אחד הטובים שלו.
נכתב במקור על ידי MeAndYou על זה תקבלי לייק בתיקווה שתחזירי חחחחח ד"א ח'ברה חשבתי על זה... להיכנס ללינקיה בפורום סקס ולא להגיד תודה זה כמו תאונת פגע וברח חחחחחחחחחח נכון, אז בגלל זה הגבתי
נכתב במקור על ידי Regression חחחח תראה את בנך יחידך, אחד הטובים שלו. טוב.. בטח יהיה חזק
אללללה אשכולילייק חעחעחעעחעעח
נכתב במקור על ידי Hamburger טוב.. בטח יהיה חזק הנאה רבה מובטחת לך. נכתב במקור על ידי MeAndYou אללללה אשכולילייק חעחעחעעחעעח חח לייק.
נערך לאחרונה על ידי Gasoline; 12-07-2011 בשעה 02:33.
חוקי הפורום