אני לא רואה שיש לי.
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי Scooby-Doo אני לא רואה שיש לי. אתה עדיין לא רואה? כי אני רואה אצלך... אצל אחרים אתה כן רואה?
נכתב במקור על ידי ישראל אתה עדיין לא רואה? כי אני רואה אצלך... אצל אחרים אתה כן רואה? אני רואה, אבל הוא לא עובד לי ...
נכתב במקור על ידי Scooby-Doo אני רואה, אבל הוא לא עובד לי ... מה זאת אומרת לא עובד? מה הבעיה בדיוק?
הוא תקוע על 0, זה לא זז ...
נכתב במקור על ידי Scooby-Doo הוא תקוע על 0, זה לא זז ... למה שהוא יזוז? לא קיבלת אף לייק.
נכתב במקור על ידי Lior למה שהוא יזוז? לא קיבלת אף לייק. אני אמור לקבל לייקים או לתת כדי שיהיה כתוב ?
נכתב במקור על ידי Scooby-Doo אני אמור לקבל לייקים או לתת כדי שיהיה כתוב ? לקבל, מן הסתם.
נכתב במקור על ידי Lior לקבל, מן הסתם. אוקיי, טעות שלי. אתה יכול בבקשה לתת לי שאני יראה ... ?
שמעו אני גם אין לי את המוד לייקים למה זה?
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Mr. Horror שמעו אני גם אין לי את המוד לייקים למה זה? מה זה אין לך? קראת את האשכול הזה, ראית שביקשתי ממנו להסביר כמו בן אדם מה הבעיה, למה אתה גם לא יכול לעשות את זה? :|
נכתב במקור על ידי Lior מה זה אין לך? קראת את האשכול הזה, ראית שביקשתי ממנו להסביר כמו בן אדם מה הבעיה, למה אתה גם לא יכול לעשות את זה? :| אני לא רואה אצלי את המוד של הלייקים לאחרים אני כן רואה
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אני לא רואה אצלי את המוד של הלייקים לאחרים אני כן רואה מספר הלייקים לא יופיע בתגובה שהגבת הרגע, אתה צריך לרענן את העמוד. הבעיה תטופל.
נכתב במקור על ידי Lior מספר הלייקים לא יופיע בתגובה שהגבת הרגע, אתה צריך לרענן את העמוד. הבעיה תטופל. הנה עכשיו אני רואה... בכללי לא היה לי גם אתמול כשריעננתי אבל עכשיו רואים, תודה רבה ליאור
חוקי הפורום