נכתב במקור על ידי _יעל_ אנשים מתחילים להתייאש אנשים לא מתייאשים פשוט משעמם ואין מה לעשות אז אנשים עושים משהו אחר כמוני למשל רואים סרט או יוצאים או לא יודע מה.....
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אנשים לא מתייאשים פשוט משעמם ואין מה לעשות אז אנשים עושים משהו אחר כמוני למשל רואים סרט או יוצאים או לא יודע מה..... תן שם של סרט אימה טוב
לא פתחתי כי אני רואה החיים זה לא הכל! לילה טוב למי שהולך לישון
יפה אמרת נכתב במקור על ידי .GiL. שניצל.
בברכה Mr.Guy מנהל מדריכים וטיפים, תוספים להורדה.
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אנשים לא מתייאשים פשוט משעמם ואין מה לעשות אז אנשים עושים משהו אחר כמוני למשל רואים סרט או יוצאים או לא יודע מה..... יא אח!@!!! לילה טוב נשמה
נכתב במקור על ידי .GiL. שניצל. תירס?
מי שעושה לי לייק מקבל מתנה.
לא שניצל רגיל נכתב במקור על ידי _AnGi_ תירס?
נכתב במקור על ידי .Zeta לא שניצל רגיל אז לא שווה...
נכתב במקור על ידי .GiL. תן שם של סרט אימה טוב אממממ... רוצה מפחיד או מגעיל? נכתב במקור על ידי MeAndYou יא אח!@!!! לילה טוב נשמה לילה טוב י'אח בדם
נכתב במקור על ידי .Zeta לא שניצל רגיל קח מתנה:
נכתב במקור על ידי _AnGi_ תירס? כה?? נכתב במקור על ידי Mr. Horror אממממ... רוצה מפחיד או מגעיל? לילה טוב י'אח בדם מפחיד
אפשר עם עטיפה אדומה? נכתב במקור על ידי Regression קח מתנה:
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אממממ... רוצה מפחיד או מגעיל? לילה טוב י'אח בדם יא כלי! תביא סרט מפחיד... "אפילו אם פימה מכניס לי אבצע בתחת אני אוהב את זה" חחחחחחחחחחחחחחחח חנק אותי החברים של נאור הזה!
נכתב במקור על ידי MeAndYou בואנה ימנייאק 48 לייקים יפה לך! חחח 50 בשבילך נכתב במקור על ידי _AnGi_ לילה טוב לכולם לילה טוב..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
חוקי הפורום