יאפפ..... השששקסיייי היגעה לפוורום מקוורה אנשים ?! וליללה טוב לכל הקטנים שהורים שלכם לא מסכמים לכם להשאר עד10 פשוט עלוב ?!
נכתב במקור על ידי TheSecret יאפפ..... השששקסיייי היגעה לפוורום מקוורה אנשים ?! וליללה טוב לכל הקטנים שהורים שלכם לא מסכמים לכם להשאר עד10 פשוט עלוב ?! אתה רואה בגלל זה הדור שלנו מקולקל.. כי אף אחד לא מקשיב להורים שאומרים ללכת לישון ב 10 , זה סתם הדוגמא הכי קטנה. לילה טוב נשמה שלי
למישהו יש עוד משפטים טובים כמו "הולך אחורה בשדה תירס"?
נכתב במקור על ידי Regression פרדי נגד ג'ייסון סרט אדיר. כן סרט גדו נכתב במקור על ידי _AnGi_ טוב אני זזתי... שיהיה לכם לילה נפלא!!!! מחכה להקדשה גם לך....
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Regression למישהו יש עוד משפטים טובים כמו "הולך אחורה בשדה תירס"? אאמ.. על מה אתה מדבר ?!
גם סרט אדום אני אעשה עוד לייק! נכתב במקור על ידי Regression רק בשבילך:
בברכה Mr.Guy מנהל מדריכים וטיפים, תוספים להורדה.
נכתב במקור על ידי TheSecret אאמ.. על מה אתה מדבר ?! חח אתה לא מכיר כאלה? יש מלא מקלף אבוקדו בחושך בוחש בשוקו ועוד מלא חח
נכתב במקור על ידי Mr. Horror כן סרט גדו גם לך.... אתה מכיר את הסרט "קח את נשמתי" ? סרט נחמד + + + אהבתי אותו ממש.. נכתב במקור על ידי _AnGi_ טוב אני זזתי... שיהיה לכם לילה נפלא!!!! מחכה להקדשה לילה טוב יפשלי.. אם תיראי את זה מחר בבוקר אז.. בוקר טוב נשמה שלי חולה עלייך אל תשכחי את זה!
נכתב במקור על ידי .Zeta גם סרט אדום אני אעשה עוד לייק! קיבלת:
נכתב במקור על ידי Regression חח אתה לא מכיר כאלה? יש מלא מקלף אבוקדו בחושך בוחש בשוקו ועוד מלא חח אההה הייתה אומר כזה.. הינה אחד: EnBlack תבדוק בפורום מי זה חחחח ><
עוד 11 הודעות
נכתב במקור על ידי MeAndYou אההה הייתה אומר כזה.. הינה אחד: EnBlack תבדוק בפורום מי זה חחחח >< מכיר את המשתמש מה גורם לך לחשוב שהוא כזה? חחח
אלי יאח כבר בא לי לתת לך הקדשה נכתב במקור על ידי MeAndYou אההה הייתה אומר כזה.. הינה אחד: EnBlack תבדוק בפורום מי זה חחחח ><
נכתב במקור על ידי .Zeta עוד 11 הודעות בהצלחה נשמה נכתב במקור על ידי Regression מכיר את המשתמש מה גורם לך לחשוב שהוא כזה? חחח סתם ילד כאפות שיודע לזרוק את המילה שלו אבל רשת אבל בחוץ הוא לא יודע מה השם שלו חחחחח טיפש חושב שהוא חכם גדול.
נכתב במקור על ידי .Zeta אלי יאח כבר בא לי לתת לך הקדשה חח מה איתי?
חוקי הפורום