נכתב במקור על ידי Mr. Horror כן זהו אטרף יורד לטימיון !
נכתב במקור על ידי .Tal יאללה תחפרי לי אע! איזה חברת חומוס אתה אוהב? איזה צבע אתה אוהב? תות או בננה? חמור או סוס? נכתב במקור על ידי MeAndYou הרבה זמן לא עשית לי לייק ולא קיבלת ממני אחד אה? סרט טוב בעליל רצח!! תני לייק קיבלת אחד נכון *-* וקבלת כפרה נכתב במקור על ידי Aviv.E אם היית משקה איזה משקה היית ? אמ קינלי הכחולים האלההההההה
נכתב במקור על ידי Barush מה קורה אנשיםםםםםםםםם אני ערה עד איזה 4 בבוקר.. אז מי שרוצה קצת שיחה וזה באשכול אז שיעשה לייק ונעשה פה אחלה חפירה באמת שמשעמם לי חחחח ראיתי עכשיו גרין מייל ואני שומעת אוזי אוזבורנד 3: אחלה סרט גרין מייל אחד הסרטים היפים של טום הנקס נכתב במקור על ידי Aviv.E זהו אטרף יורד לטימיון ! לההה אל תגזים זה כולה אני לא אחסר פה
Erik Lamela 8
שימו לב, בקשה או סחר בלייקים מהווה עבירה על חוקי הפורום ואף עלול לגרום לביטול המוד.
נכתב במקור על ידי .GiL. יפה אמרת. לילה Good. היא עושה הכל בשביל לייקים ;]
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי .Tal יאללה תחפרי לי נכתב במקור על ידי MeAndYou הרבה זמן לא עשית לי לייק ולא קיבלת ממני אחד אה? סרט טוב בעליל רצח!! תני לייק קיבלת אחד נכתב במקור על ידי Aviv.E אם היית משקה איזה משקה היית ? נכתב במקור על ידי Mr. Horror אחלה סרט גרין מייל אחד הסרטים היפים של טום הנקס לההה אל תגזים זה כולה אני לא אחסר פה לא יודעת מיזה 3: אבל בכיף
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic שימו לב, בקשה או סחר בלייקים מהווה עבירה על חוקי הפורום ואף עלול לגרום לביטול המוד. אתה לא רציני, נכון ?!
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic שימו לב, בקשה או סחר בלייקים מהווה עבירה על חוקי הפורום ואף עלול לגרום לביטול המוד. חשבתי ככה זה מותר. סבבה אני מפסיק עם זה. נגיד אם אני יעלה הורדה על זה מותר לייק נכון? ואם נגיד אני אומר 10 לייקים יש הורדה זה אסור?
נכתב במקור על ידי Barush לא יודעת מיזה 3: אבל בכיף האא חחחחח בקיצור שחקן טוב וסרט עוד יותר טוב יאללה צ'ילה
נכתב במקור על ידי Mr. Horror האא חחחחח בקיצור שחקן טוב וסרט עוד יותר טוב יאללה צ'ילה לא אוהבת בשר
נכתב במקור על ידי Barush לא אוהבת בשר מה הקשר בשר? חחחחחחחח
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אחלה סרט גרין מייל אחד הסרטים היפים של טום הנקס לההה אל תגזים זה כולה אני לא אחסר פה חחחח התכוונתי לכולנו .. אני פורש WOOOOOOW פרש שניקס עוד מעט פורש יוסי נעלם קיצר גל של פרישות . נכתב במקור על ידי Barush לא יודעת מיזה 3: אבל בכיף את לא יכולה לצטט אותי פעמיים כאילו לא קרה כלום ...
נכתב במקור על ידי Barush לא אוהבת בשר את צמחונית ?
נכתב במקור על ידי Mr. Horror מה הקשר בשר? חחחחחחחח רוטב צ'ילה לא? XD נכתב במקור על ידי Aviv.E חחחח התכוונתי לכולנו .. אני פורש WOOOOOOW פרש שניקס עוד מעט פורש יוסי נעלם קיצר גל של פרישות . את לא יכולה לצטט אותי פעמיים כאילו לא קרה כלום ... ברור שכן! נכתב במקור על ידי Aviv.E את צמחונית ? יחי הצמחונים
נכתב במקור על ידי Aviv.E חחחח התכוונתי לכולנו .. אני פורש WOOOOOOW פרש שניקס עוד מעט פורש יוסי נעלם קיצר גל של פרישות . את לא יכולה לצטט אותי פעמיים כאילו לא קרה כלום ... האאא כן יש מצב
חוקי הפורום