נכתב במקור על ידי ProVirus והאם FILESONIC מאשר? רמז: כן הללויה! אבל לא כולם מאשרים, אז במקום להתעצבן תחלוק את הידע שלך , לא יזיק.
נכתב במקור על ידי Uploadin הללויה! אבל לא כולם מאשרים, אז במקום להתעצבן תחלוק את הידע שלך , לא יזיק. אתה כתבת "אתה יכול לעשות רימוט מ Shareflare ל FileSonic בחינם? בלי Rapidleech כמובן." חח דיברנו על FILESONIC וכיום רוב השרתים לא חוסים שרתים אחרים.. עכשיו הסיבה היחידה שאני לא חולק כי אז אני לא ירוויח בערך 30~40$ ביום חשבת על זה?
נכתב במקור על ידי ProVirus אתה כתבת "אתה יכול לעשות רימוט מ Shareflare ל FileSonic בחינם? בלי Rapidleech כמובן." חח דיברנו על FILESONIC וכיום רוב השרתים לא חוסים שרתים אחרים.. עכשיו הסיבה היחידה שאני לא חולק כי אז אני לא ירוויח בערך 30~40$ ביום חשבת על זה? לא דיברתי על מקומות פרסום, דיברתי על דברים כאלה שאפשר לעשות מShareFlare עם לינק ישיר ולא חייב פרימיום.
נערך לאחרונה על ידי בניון; 30-07-2011 בשעה 20:05.
נכתב במקור על ידי Uploadin לא דיברתי על מקומות פרסום, דיברתי על דברים כאלה שאפשר לעשות מShareFlare עם לינק ישיר ולא חייב פרימיום. ואם כולם ידעו שאפשר לעשות הכל ואפשר חופשי להעביר קבצים משרת לשרת אז נראה לך שאנשים לא יתחילו להתעסק עם זה?
חוקי הפורום