נכתב במקור על ידי YellowGirl טוב שעשעו אותי שוב >> איש אחד הלך הלך הלך הלך הלך וזהו
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי YellowGirl טוב שעשעו אותי שוב >> לא קיבלתי את הפרס של מיקדום
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
הנה סקובי דו - הפתעה. ודי זה לא משעשע
נכתב במקור על ידי Aviv.E חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את מתכוונת לצלי !!! וואי איזה גנובה את .. היייייייייייי אני פהה מה קורה
נכתב במקור על ידי Scooby-Doo בת כמה אחותך ? 21 נכתב במקור על ידי Barush היייייייייייי אני פהה מה קורה hey או hi ?
נכתב במקור על ידי YellowGirl טוב שעשעו אותי שוב >> לא סתם מכירה את השלט "זהירות מדרגה" אם לא ראית את המדרגה למה שתראה את השלט? מכירה את האנשים האלה שמפהקים ומסבירים למה? "האאאא" "אני עייף"..... הבנו
נכתב במקור על ידי Barush היייייייייייי אני פהה מה קורה הייייייייייייייייי כלום מה איתך?..
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic אתה מוזמן להביע את עצמך במילים. אתה הרי כל כך חכם ונאור, איש ספר שכמוך. היה לך ספק? לא דניאל אני בטוח שהייתה לו סיבה .
נכתב במקור על ידי Aviv.E לא דניאל אני בטוח שהייתה לו סיבה . הוא כנראה נעלב שהתייחסתי אליו כמו שהוא מתייחס לכולם בפורום
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic אתה מוזמן להביע את עצמך במילים. אתה הרי כל כך חכם ונאור, איש ספר שכמוך. היה לך ספק? תמונה אחת שווה אלף מילים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
נכתב במקור על ידי Mr. Horror לא סתם מכירה את השלט "זהירות מדרגה" אם לא ראית את המדרגה למה שתראה את השלט? מכירה את האנשים האלה שמפהקים ומסבירים למה? "האאאא" "אני עייף"..... הבנו פעם הייתי בבית חולים עכשיו ככל שעולים במעלית זה נהיה יותר גרוע "חעחעחעחעעעעעעע" לא זו עוד לא הבדיחה
נכתב במקור על ידי D@nIeL תמונה אחת שווה אלף מילים חחחח אשכרה נעלבת..
נכתב במקור על ידי YellowGirl פעם הייתי בבית חולים עכשיו ככל שעולים במעלית זה נהיה יותר גרוע "חעחעחעחעעעעעעע" לא זו עוד לא הבדיחה שמענו את זה כבר מאורי חזקייה זה בסדר
נכתב במקור על ידי Aviv.E שמענו את זה כבר מאורי חזקייה זה בסדר שגיב פרידמן!!!!!!!!!!!!!!!!!
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic שגיב פרידמן!!!!!!!!!!!!!!!!! לא הבנתי ..
חוקי הפורום