נכתב במקור על ידי Aviv.E 21 hey או hi ? נכתב במקור על ידי Mr. Horror הייייייייייייייייי כלום מה איתך?.. נכתב במקור על ידי Mr. Horror סמיילי סקסי חחח.. עוד לא הלכת לישון?!?! מאוחר כבר חח איזה מאוחר אני ערההההה
נכתב במקור על ידי Barush Hiii זה יותר מאגניב אני בסדררררררר אני חולה על הסמיילי הזההההההההה התכוונתי היי בתור שלום או צעקה על ה"גנובה את" נכתב במקור על ידי שועל סגול מאיפה אני יודע לא בדקתי את זה חחחח.... וגם עם יש , אין בזה הבורר , עספור ואת כל הסדרות של הוט .. יס זה חרא דבר. אני כבר לא רואה טלוויזיה... ( צופה בטלוויזיה , שלא תתקנו אותי..) חחח עלק צופה ... מה אתה חדש פה ? נכתב במקור על ידי Mr. Horror לא פריירה פששש יאללה ... אני חולה אל אורוגואי
נכתב במקור על ידי Barush איזה מאוחר אני ערההההה את חדשה פה וכבר התמכרת לפורום חחח..
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Aviv.E התכוונתי היי בתור שלום או צעקה על ה"גנובה את" חחח עלק צופה ... מה אתה חדש פה ? פששש יאללה ... אני חולה אל אורוגואי לההה אני או מקיקו או צ'ילה.... ובגלל שמקיקו לא תעלה אז צ'ילה !!!!!!!!!!!
נכתב במקור על ידי Mr. Horror עם הכמות שאני מגיב אולי תוך 3 חודשים אני מגיע לזה... אני לא כמו פעם שהייתי עושה בשבועיים~שלוש 1000 הודעות+ מטורף אתה !
נכתב במקור על ידי Barush איזה מאוחר אני ערההההה בר את יכולה לעזור לנו בסוגייה לא סגורה ?
נכתב במקור על ידי Aviv.E מטורף אתה ! אני מטורף? חחח תודה
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אני מטורף? חחח תודה 1000 בשבוע זה לא נורמלי
נכתב במקור על ידי Aviv.E 1000 בשבוע זה לא נורמלי לא אמרתי שבוע אמרתי שבועיים~שלוש ד"א 2-0 פורלאן
נכתב במקור על ידי Aviv.E התכוונתי היי בתור שלום או צעקה על ה"גנובה את" חחח עלק צופה ... מה אתה חדש פה ? פששש יאללה ... אני חולה אל אורוגואי אממ.. לחישה כזאת ארוכה נכתב במקור על ידי Mr. Horror את חדשה פה וכבר התמכרת לפורום חחח.. אני מתה על פורומים פה זה כיף כי אפשר להספים וזה נכתב במקור על ידי Aviv.E בר את יכולה לעזור לנו בסוגייה לא סגורה ? כגון? נכתב במקור על ידי Mr. Horror אני מטורף? חחח תודה תראה את החתימה שלךךךךך היא דוחה נכתב במקור על ידי Aviv.E 1000 בשבוע זה לא נורמלי =-O 1000 שקל?
נכתב במקור על ידי Barush אממ.. לחישה כזאת ארוכה אני מתה על פורומים פה זה כיף כי אפשר להספים וזה כגון? תראה את החתימה שלךךךךך היא דוחה =-O 1000 שקל? חחחח נחמד לדעת... ד"א נעים מאוד אני יוני (סתם בשביל לצאת נחמד) חחחח
נכתב במקור על ידי Aviv.E 1000 בשבוע זה לא נורמלי או שלא פסלו אותו חח
נכתב במקור על ידי Mr. Horror לא אמרתי שבוע אמרתי שבועיים~שלוש ד"א 2-0 פורלאן עדיין לא נורמלי .. אין פורלאן שחקן פשוט נדיר !!! המזל משחק איתנו דאבל פס אבל בכל זאת הוא שחקן גדול . נכתב במקור על ידי Barush אממ.. לחישה כזאת ארוכה אני מתה על פורומים פה זה כיף כי אפשר להספים וזה כגון? תראה את החתימה שלךךךךך היא דוחה =-O 1000 שקל? לחישה באוזן ? חחחחחחחחחחחחחחחח 1000 הודעות ..! והסוגייה תידחה לעוד 5 דקות
נכתב במקור על ידי Barush אממ.. לחישה כזאת ארוכה אני מתה על פורומים פה זה כיף כי אפשר להספים וזה כגון? תראה את החתימה שלךךךךך היא דוחה =-O 1000 שקל? כן היא דוחה אבל אני אוהב את זה נכתב במקור על ידי Aviv.E עדיין לא נורמלי .. אין פורלאן שחקן פשוט נדיר !!! המזל משחק איתנו דאבל פס אבל בכל זאת הוא שחקן גדול . לחישה באוזן ? חחחחחחחחחחחחחחחח 1000 הודעות ..! והסוגייה תידחה לעוד 5 דקות פסלו את הגול והיה עכשיו בעיטה יפה של סוארז לידים של השוער שהדף לקרן
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחח נחמד לדעת... ד"א נעים מאוד אני יוני (סתם בשביל לצאת נחמד) חחחח יוניייי זה בא מהשם נחמיה? או יונתן ואני בר וזה נכתב במקור על ידי Aviv.E עדיין לא נורמלי .. אין פורלאן שחקן פשוט נדיר !!! המזל משחק איתנו דאבל פס אבל בכל זאת הוא שחקן גדול . לחישה באוזן ? חחחחחחחחחחחחחחחח 1000 הודעות ..! והסוגייה תידחה לעוד 5 דקות אני מזל דגים ואין בעיה ו1000 זה חמור ביותר!
חוקי הפורום