נכתב במקור על ידי Aviv.E מעצבת ?! מחצית....
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Barush לוגואים פשוטים (מאוד) וחתימות אמריקאיות מעפנות וחמודות חחחחח נחמד מה עם השירים ?
עזבו אתכם זה הכי יפה
נכתב במקור על ידי Aviv.E חחחחח נחמד מה עם השירים ? אתה היפייייייייייייי מזה שירי סבתא האלה
נכתב במקור על ידי Barush אתה היפייייייייייייי מזה שירי סבתא האלה חחחחחחחחחחחחחח עלק היפי .. הנה עוד
נכתב במקור על ידי Mr. Horror מחצית.... מחיקו נותנים פייט או חד צדדי ?
נכתב במקור על ידי Aviv.E חחחחחחחחחחחחחח עלק היפי .. הנה עוד זה לא היה גול של פורלאן זה היה בעיטה בקורה מ9 מטר חחחחח.... בכל זאת מחצית הם אמורים לחזור עוד 5 דק'.
נכתב במקור על ידי Aviv.E מחיקו נותנים פייט או חד צדדי ? נותנים פייט אבל הם בהרכב חסר מאוד!!!! כל השחקנים הטובים שלהם השתתפו בגביע שהיה שבועיים לפני הקופה וגם חלק מהשחקנים קיבלו עונש על משהו שעשו
נכתב במקור על ידי Aviv.E מחיקו נותנים פייט או חד צדדי ? אם צ'יצ'ריטו היה הוא היה תופר להם את השושנה לבד
נכתב במקור על ידי Aviv.E חחחחחחחחחחחחחח עלק היפי .. הנה עוד אתה כן היפי מאמיייי תראה שירים טוביםםםםםםםם נווווווווו מה אתם אומרים בנים?!
נכתב במקור על ידי Barush אתה כן היפי מאמיייי תראה שירים טוביםםםםםםםם נווווווווו מה אתם אומרים בנים?! אני לא שומע מוזיקה בעברית רק אנגלית. אבל אם כבר מדברים ביצוע של חבר שלי הסטלן הזה צילמו אותו. ולא הוא לא מסטול שם
נכתב במקור על ידי Aviv.E מחיקו נותנים פייט או חד צדדי ? מחצית 2...
נכתב במקור על ידי Barush אתה כן היפי מאמיייי תראה שירים טוביםםםםםםםם נווווווווו מה אתם אומרים בנים?! אני לא היפי ! להקיא מהשירים שלך עכשיו או אחר כך ?
נכתב במקור על ידי Aviv.E אני לא היפי ! להקיא מהשירים שלך עכשיו או אחר כך ? savin me אני אוהב שיר יפה!
נכתב במקור על ידי Mr. Horror מחצית 2... נכתב במקור על ידי Aviv.E אני לא היפי ! להקיא מהשירים שלך עכשיו או אחר כך ? אוקייייי ואיך זהההההההההה ילד אני אוהבת אתזה ברמקוליםםםםם הכל רועד וזה כזה כיףףףףףףף אמא כל הזמן רבה איתי בגלל זה
חוקי הפורום