נכתב במקור על ידי Barush אוקייייי ואיך זהההההההההה ילד אני אוהבת אתזה ברמקוליםםםםם הכל רועד וזה כזה כיףףףףףףף אמא כל הזמן רבה איתי בגלל זה אני שומע ראפ והיפ הום אבל ספציפית ליל וואין אני לא אוהב אותו.
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Barush אוקייייי ואיך זהההההההההה ילד אני אוהבת אתזה ברמקוליםםםםם הכל רועד וזה כזה כיףףףףףףף אמא כל הזמן רבה איתי בגלל זה טוב ... מוסכם שאין לך טעם
נכתב במקור על ידי Aviv.E טוב ... מוסכם שאין לך טעם גם לינקין פארק להקה גדולה...
נכתב במקור על ידי Barush אוקייייי ואיך זהההההההההה ילד אני אוהבת אתזה ברמקוליםםםםם הכל רועד וזה כזה כיףףףףףףף אמא כל הזמן רבה איתי בגלל זה האמת שמעתי את זה יותר לעומק וכן זה חמוד +
נכתב במקור על ידי Aviv.E טוב ... מוסכם שאין לך טעם נכתב במקור על ידי Mr. Horror גם לינקין פארק להקה גדולה... זוג היפים ישלכם ראסטות? מאמינים בבודהה?
נכתב במקור על ידי Barush זוג היפים ישלכם ראסטות? מאמינים בבודהה? חחח רק אמרתי שהם טובים אני בכללי בכלל שומע היפ הופ וראפ
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחח רק אמרתי שהם טובים אני בכללי בכלל שומע היפ הופ וראפ תביא שירים שאתה אוהב אבל אבל כאלה שמרעידים את הרמקוליםם אני פשוט מתה עלזה
בקצב הזה ל20,000 יקח לי פחות מחודש חחחח
נכתב במקור על ידי Barush זוג היפים ישלכם ראסטות? מאמינים בבודהה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני רחוק להיות היפי .. שיר שאני שומע די הרבה ביומיים האחרונים ...
נכתב במקור על ידי Mr. Horror בקצב הזה ל20,000 יקח לי פחות מחודש חחחח נכתב במקור על ידי Barush תביא שירים שאתה אוהב אבל אבל כאלה שמרעידים את הרמקוליםם אני פשוט מתה עלזה למה אחד אחד ... הנה כל 150 השירים שיש לי בפלייליסט . חובה לשמוע ! יש שם מלא סגנונות אני פשוט אוהב הכל http://www.youtube.com/playlist?list=PLE614D6F744BD04A4
נכתב במקור על ידי Mr. Horror בקצב הזה ל20,000 יקח לי פחות מחודש חחחח אה וכמה אני אגיע? נכתב במקור על ידי Aviv.E חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני רחוק להיות היפי .. שיר שאני שומע די הרבה ביומיים האחרונים ... זו מוסיקה רגוע = מוסיקת היפים!
נכתב במקור על ידי Barush אה וכמה אני אגיע? זו מוסיקה רגוע = מוסיקת היפים! וזה ?
נכתב במקור על ידי Barush תביא שירים שאתה אוהב אבל אבל כאלה שמרעידים את הרמקוליםם אני פשוט מתה עלזה
נכתב במקור על ידי Aviv.E וזה ? חחחחחחח שמע את הפתיחההההה
נכתב במקור על ידי Barush אה וכמה אני אגיע? זו מוסיקה רגוע = מוסיקת היפים! אמממ אני פה כמעט 3 וחצי שנים ועשיתי כמעט 20,000 למורות שהתחלתי להשקיע כשרציתי לעלות לניהול לפני שנה וחצי אז כעיקרון עשיתי את כל זה בשנה וחצי אני משער שלך יקח שנתיים+- נכתב במקור על ידי Aviv.E למה אחד אחד ... הנה כל 150 השירים שיש לי בפלייליסט . חובה לשמוע ! יש שם מלא סגנונות אני פשוט אוהב הכל http://www.youtube.com/playlist?list=PLE614D6F744BD04A4
חוקי הפורום