נכתב במקור על ידי Aviv.E סוףףףף סוף !! הילדה מרוצה !!!!!!!!!!! השיר הכי טוב היום ברדיו לשמוע הכל ! בשבילך ... שמע אני אומר דקה 95 תביא לי את האתר ! מההההההההההה יש לך לא יכלתי להביא לפני זה ?!?!!?!?!??!!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?! עברתי למחשב השני מהטלוויזיה חחח עכשיו נכנסתי לשם.
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Aviv.E סוףףףף סוף !! הילדה מרוצה !!!!!!!!!!! השיר הכי טוב היום ברדיו לשמוע הכל ! בשבילך ... שמע אני אומר דקה 95 תביא לי את האתר ! מההההההההההה יש לך לא יכלתי להביא לפני זה ?!?!!?!?!??!!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?! פסלו גול בני ****
נערך לאחרונה על ידי Erik Lamela; 13-07-2011 בשעה 05:27.
נכתב במקור על ידי Mr. Horror יששששששששששששששש יששששששששששששששששששש ישששששששששששששששששששששש יששששששששששששששששששששששששש 1-1 אתה לא רציני !!!!!!
נכתב במקור על ידי Aviv.E אתה לא רציני !!!!!! פסלו אותו.... לא היה נבדל בני מוכרי מזון
יאללה היום אני יוצא מפה עם 16900 חחח
נערך לאחרונה על ידי Erik Lamela; 13-07-2011 בשעה 05:28.
נכתב במקור על ידי Mr. Horror למה אני מת על זה.... כנראה נפלת על חרא של שירים חבר שלי עושה כאלה תביא
מי שרוצה מסן שישלח פרטית מי שצריך עזרה / בעיה / לא הולך עם החבר/ה אני פה בשביל לעזור וזה P;
- נכתב במקור על ידי Mr. Horror יאללה היום אני יוצא מפה עם 16900 חחח ---------------אני ר-וא-ה עכשיו !!!!-------------------------
אקבולבול
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker אקבולבול חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה אתה קשור !? לא לוחץ על הספויילר כבר סיפרו לי על זה
נכתב במקור על ידי Barush תביא זה של חבר שלי יש לו עוד כמה אבל לא ביוטיוב אל תתיחסי להתחלה שלו (תמונה חחח)
נכתב במקור על ידי Aviv.E - ---------------אני ר-וא-ה עכשיו !!!!------------------------- חחחח תראה אם אתה רוצה נביא לך אתר מלא שיש שם לפחות עשרות שידורים שונים... יאלללה 16,900 היום ואס ישאר לי 3,100 כדי לפרוש
נכתב במקור על ידי Aviv.E חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה אתה קשור !? לא לוחץ על הספויילר כבר סיפרו לי על זה רק עכשיו חזרתי מבילוי ותלחץ!!!
נכתב במקור על ידי Barush תביא נכתב במקור על ידי RoyaIJoker אקבולבול נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחח תראה אם אתה רוצה נביא לך אתר מלא שיש שם לפחות עשרות שידורים שונים... יאלללה 16,900 היום ואס ישאר לי 3,100 כדי לפרוש מחר .. לילה טובה !!!
נכתב במקור על ידי Aviv.E מחר .. לילה טובה !!! לילה טוב מיסטר אביב תחלום לי על הביצה..
נכתב במקור על ידי Aviv.E מחר .. לילה טובה !!! לילה טוב אביב סקסי בעליל.. ד"א ב17,000 תקבל הקדשה על כך שעזרתי לי להגיע לזה חחחח
חוקי הפורום