נכתב במקור על ידי Aviv.E סוףףףף סוף !! הילדה מרוצה !!!!!!!!!!! השיר הכי טוב היום ברדיו לשמוע הכל ! בשבילך ... שמע אני אומר דקה 95 תביא לי את האתר ! מההההההההההה יש לך לא יכלתי להביא לפני זה ?!?!!?!?!??!!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?! נכתב במקור על ידי Mr. Horror זה של חבר שלי יש לו עוד כמה אבל לא ביוטיוב אל תתיחסי להתחלה שלו (תמונה חחח) טוב לידודס נראלי הלכתי לישון וזה נתראה בצהריים כזה?
מי שרוצה מסן שישלח פרטית מי שצריך עזרה / בעיה / לא הולך עם החבר/ה אני פה בשביל לעזור וזה P;
נכתב במקור על ידי Barush טוב לידודס נראלי הלכתי לישון וזה נתראה בצהריים כזה? איזה צהריים נראה לי אני חותם קבע בחלום... נשאר שבת סתם כן נתראה בצהריים, היה נעים להכיר אותך . לילה טוב! ד"א איך השירים? חחחח
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Mr. Horror איזה צהריים נראה לי אני חותם קבע בחלום... נשאר שבת סתם כן נתראה בצהריים, היה נעים להכיר אותך . לילה טוב! ד"א איך השירים? חחחח חופרים תהנה לך בצבא וזה
נכתב במקור על ידי Barush חופרים תהנה לך בצבא וזה חופרים זה טוב ככה אמור להיות אני לא בצבא חחחחחח התכוונתי מרוב שאני עייף אני יכול לחתוך קבע בחלום ולישון כמה שבא לי
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חופרים זה טוב ככה אמור להיות אני לא בצבא חחחחחח התכוונתי מרוב שאני עייף אני יכול לחתוך קבע בחלום ולישון כמה שבא לי חחחחחחחחח בכיףף חלומות פזזז
נכתב במקור על ידי Barush חחחחחחחחח בכיףף חלומות פזזז גם לך ....
טוב שיהיה לכולם לילה/בוקר טוב.. אין כמו לעשות 150 הודעות ביום מוחעחעחעחע
ספאמרים
בוקר טוב
בברכה Mr.Guy מנהל מדריכים וטיפים, תוספים להורדה.
בוקר מצוין
חוקי הפורום