קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [התייעצות] במה אני יכול להשקיע
    על ידי or4u בפורום כסף ברשת
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-01-2012, 14:11
  2. תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 07-05-2010, 12:43
  3. [כתבה] יגאל עמיר: במה אני שונה מכל אסיר אחר?
    על ידי DarkDevil בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 06-02-2010, 21:34
  4. [שאלה]אני טועה במה שעשיתי?
    על ידי nofpsy בפורום תמיכה גרפית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 12-05-2009, 21:42
  5. אולי אני טועה אולי לא אבל אזהרה.
    על ידי חיליק בפורום משוב
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 04-04-2006, 16:52
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

מתי זה יפסיק לקרות לי , התחמקות , במה אני טועה??

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ברירת מחדל מתי זה יפסיק לקרות לי , התחמקות , במה אני טועה??

שלום לכולם!!
    אני מצטער על החפירה פשוט הבאתי לכם אפילו את הפרטים הכי קטנים כדי שתגידו לי איפה אני טועה, או שפשוט אני בוחר בחורות קשות מדי
    בחורה שאני עובד איתה , יש משיכה , מסתכלת עליי הרבה בעבודה רוב הפעמים אני ״תופס״ אותה .
    באה איתי במגע בכוונה ( עומדת צמוד אליי עם חיכוך לכמה שניות ארוכות) מחייכת אליי לפעמים
    הלכנו ליום הולדת של מישהי מהעבודה ישבה במקום אחר אני הולך לשירותים וחוזר והיא תופסת המקום של חבר שלי בשביל לשבת לידי אני משער , היו שמה צחוקים דיברתי עם חבר סתם על בחורות שאיך הם נראות בחו״ל (סתם לפתוח נושא ידעתי שהיא תצטרף) ואז היא עושה לי ואיך אתה חושב שאני נראית( אז סתם אמרתי לה גרוזינית והיא חייכה אליי)
    אחרי איזה חצי שעה משום מקום היא מביטה אליי ועושה לי ״אז מה קורה״ אז סתם דיברנו על כל מיני דברים, אחרי זה הלכנו למסיבה עם כולם רקדנו הסתכלה מידי פעם ואז הבייתה
    אחרי יום נפגשנו בעבודה לא משהו מיוחד בסוף משמרת החזרתי אותה הבייתה והצעתי לה ״רוצה לבוא איתי לנמל ביום חמישי״ , היא אמרה שאין לה עבודה ושאם אין לה בסיס אז פאנן(ובאותה משרת הייתה לנו איזו שיחה דיברנו על בגידות אקס ארסית למ נפרדנו , לא הבאתי יותר מידי פרטים , והיו כמה פעמים שהיא החייתה תשיחה והעלתה עוד נושאים)
    חשוב לי גם לציין אם זה יעזור שבמסיבה היא צילמה אותי וחבר העלתה לפייס הוסיפה אותי לפייס ואז הוספתי תגובה לתמונה והיא החמיאה לי על התמונה
    טוב שהצעתי לה היה יום שבת התקשרתי היום לוודואת לגבי מחר ( על הדרך דיברנו סתם על איזה נושא שקשור לצבא במשך איזה 3 דקות
    ועל הדרך היא שאלה אם אני עובד היום)ופתאום יש מסיבת יום הולדת לחברה שלה באיזה מועדון , והיא הזמינה אותי, התעלמתי ואמרתי לה שישי יותר מתאים לך? היא אומרת לי ״ חברים שלי חוזרים ואני רוצה להיות איתם״ ואמרה לי שוב תבוא עם חברים שלך
    עניתי לה ״ אוקיי הבנתי בלה בלה יאלה ביי

מה אני אמור לעשות? אני יודע שהרבה אומרים שאם מזמינים חמישיי או שישי הביץ שילד גבוהה יותר
    או שהיא רוצה לצאת אבל באמת יש לה את הדברים האלה ( לא שזה בעיה לברר )
    עוד גבר בתמונה? אם כן מזה כל הרמיזות המדעיות כל הסימנים האלו?

שורה תחתונה מה לעשות זו פעם שניה שקורה לי משהו בסיגנון הזה
    להתקשר שוב אחרי כמה ימים ולקבוע ליום אחר? לנסות להזמין אותה עוד פעם או פעמיים?

באמת תודה רבה על כל תשובה!!!!!

שיהיה יום סופר טוב
    נערך לאחרונה על ידי neMANot; 13-07-2011 בשעה 15:10.

2. קישורים ממומנים

מה ביץ' שילד?! אנשים פה לפעמים מתנהגים כמו נעל מה הפלא שהם לא מצליחים?!! אחי היא בקטע שלך לגמרי לפי מה שאתה אומר, מה הפאקינג סיפור פשוט תיפגש איתה ותזרים הלאה (או שהיא אפילו כבר תעשה את זה לבד לפי מה שאתה אומר) אין טעם לקבוע ליום אחר אם היא בקטע שלך לא משנה מי יהיה שם אתה פשוט צריך לדאוג לבודד וזה הכל.

ציטוט נכתב במקור על ידי neMANot צפיה בהודעה
    שלום לכולם!!
    אני מצטער על החפירה פשוט הבאתי לכם אפילו את הפרטים הכי קטנים כדי שתגידו לי איפה אני טועה, או שפשוט אני בוחר בחורות קשות מדי
    בחורה שאני עובד איתה , יש משיכה , מסתכלת עליי הרבה בעבודה רוב הפעמים אני ״תופס״ אותה .
    באה איתי במגע בכוונה ( עומדת צמוד אליי עם חיכוך לכמה שניות ארוכות) מחייכת אליי לפעמים
    הלכנו ליום הולדת של מישהי מהעבודה ישבה במקום אחר אני הולך לשירותים וחוזר והיא תופסת המקום של חבר שלי בשביל לשבת לידי אני משער , היו שמה צחוקים דיברתי עם חבר סתם על בחורות שאיך הם נראות בחו״ל (סתם לפתוח נושא ידעתי שהיא תצטרף) ואז היא עושה לי ואיך אתה חושב שאני נראית( אז סתם אמרתי לה גרוזינית והיא חייכה אליי)
    אחרי איזה חצי שעה משום מקום היא מביטה אליי ועושה לי ״אז מה קורה״ אז סתם דיברנו על כל מיני דברים, אחרי זה הלכנו למסיבה עם כולם רקדנו הסתכלה מידי פעם ואז הבייתה
    אחרי יום נפגשנו בעבודה לא משהו מיוחד בסוף משמרת החזרתי אותה הבייתה והצעתי לה ״רוצה לבוא איתי לנמל ביום חמישי״ , היא אמרה שאין לה עבודה ושאם אין לה בסיס אז פאנן(ובאותה משרת הייתה לנו איזו שיחה דיברנו על בגידות אקס ארסית למ נפרדנו , לא הבאתי יותר מידי פרטים , והיו כמה פעמים שהיא החייתה תשיחה והעלתה עוד נושאים)
    חשוב לי גם לציין אם זה יעזור שבמסיבה היא צילמה אותי וחבר העלתה לפייס הוסיפה אותי לפייס ואז הוספתי תגובה לתמונה והיא החמיאה לי על התמונה
    טוב שהצעתי לה היה יום שבת התקשרתי היום לוודואת לגבי מחר ( על הדרך דיברנו סתם על איזה נושא שקשור לצבא במשך איזה 3 דקות
    ועל הדרך היא שאלה אם אני עובד היום)ופתאום יש מסיבת יום הולדת לחברה שלה באיזה מועדון , והיא הזמינה אותי, התעלמתי ואמרתי לה שישי יותר מתאים לך? היא אומרת לי ״ חברים שלי חוזרים ואני רוצה להיות איתם״ ואמרה לי שוב תבוא עם חברים שלך
    עניתי לה ״ אוקיי הבנתי בלה בלה יאלה ביי

באמת תודה רבה על כל תשובה!!!!!

שיהיה יום סופר טוב
    מקרא:
    בכחול - סימני התעניינות
    באדום - סימני אי התעניינות

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

כאילו לא נשאר כבר שום דבר שהיא תעשה כדי שתבין להתקדם לצעד הבא..
    ולא נראלי שהיא תוריד תמכנסיים, תוציא את הכלי שלך ותתחיל לעשות את העבודה,
    אתה אמור לקלוט סימני משיכה במיוחד כשהם בפאקינג כמויות כמו כאן .

אתה אמור לעשות כאן את הצעד הבא, לא היא. אז לך על זה בהצלחה.

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

מצטער לומר לך, אבל אתה הבעיה - אתה מסבך הכל, זה כ"כ פשוט להזרים אותה לנשיקה מאיפה שאתה נמצא...

חבל, אלוהים נותן אגוזים למי שאין לו שיניים....

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

אבל אמרתי שהזמתני אותה והיא "מתחמקת" (יש לה תוכניות אחרות)

השאלה שלי היא האם להציע לה שוב נגיד יום ראשון?

וממש תודה רבה על כל העזרה

subuper איך אני מסבך? אני מבקש שתייעץ לי והצעתי לה לצאת והיא אמרה שהיא לא יכולה לא חמישי ולא שישי

משחקת קשה להשגה?

שורה תחתונה הצעד הבא שאני צריך לעשות? כי כבר הצעתי פעם אחת

לילה טוב

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

ביקורת בונה, תכל'ס: רואים עליך חוסר ביטחון בטירוף, כאשר היה קטע והיא התערבה בשיחה, אמרת לה שהיא נראית גרוזינית - מה נסגר איתך? אתה אפילו לא יכל להחליט אם להחמיא לה או לא, אני לא יודע אם זה היה נסיון לנאג, אבל נאג בא כדי שהבחורה תבין שאתה לא מי יודע מה עף עליה ובסוף היא תתחיל להמשך עליך, הבחורה שסיפרת עליה פה - סופר נמשכת אליך, תפגין גבריות, אני זוכר שבמצבים כאלו, אפילו לאנשים שהם אפסים ברמות, כל מה שהיה נשאר להגיד זה "את מוצאת חן בעניי".

היא כן בעניין שלך, וזה לא הולך להמשך לנצח.
    היא בעצמה הזמינה אותך למקום אחר כי היא באמת לא יכלה לבוא איתך לאן שביקשת, היא זאת שהזמינה אותך איפה אתה חיי גבר?
    קפוץ, רוץ, טוס, כבר מהכיסא שלך ולך איתה.

תאמת כל המאמץ שלך הוא מקסימום נשיקה עם אותה הבחורה, לא חבל ככה לשבור תראש בשבל נשיקה? - לך תתפרע ומה שיהיה יהיה.
    בשלב הזה אתה עדיין רק לומד, תשקיע את רוב המאמץ בשיפור המיומנויות שלך, אחרי זה תבוא ותתקע לי על מישהי ספציפית כמה שבא לך.

אריוודרצ'י .

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

אם המטרה שלך היא לסגור, אז אתה כבר אחריי חצי הדרך

אתה צריך להפגש איתה, לבודד אותה, ליצור מגע, מתח מיני ואז פשוט לנסות לנשק
    נשמע לך מסובך ? זה לא

תקרא מדריכים על מתח מיני ותנסה להגיע למצב של נשיקה

אין לי שום דרך אחרת להסביר לך את זה, אתה צריך לנשק אותה, זה הכל

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

תודה רבה לכם אני אעשה את זה, זה משנה אם אני הולך לבד או עם חברים ? כי לא בטוח שחברים שלי יזרמו למועדון הזה ושוב תודה

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

זהו רק תזמין אותה ליציאה בלי לחץ... ועדיף שתעשה את זה לבד אבל בשביל נשיקה וסגירות עדיף לבודד

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

הבנתי תודה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect