נכתב במקור על ידי YellowGirl פיי איזה גול חח נכון גול יפה?@??!
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי YellowGirl ללא מזרחית D: אממ יש מלא איזה סגנון מועדף?
מה שבאלך חחח אני זורמת
נכתב במקור על ידי YellowGirl מה שבאלך חחח אני זורמת
לחופש יש תאריך: 23.10.15
מישהו יודע פה איך מתייגים בתגובה בפייסבוק [אני חדש בזה ] ?
נכתב במקור על ידי Aviv.E מישהו יודע פה איך מתייגים בתגובה בפייסבוק [אני חדש בזה ] ? @XXXX הXX זה השם פרטי והמשפחה של הילד קודם השטרודל ואז השם
נערך לאחרונה על ידי .Tal; 14-07-2011 בשעה 01:34.
נכתב במקור על ידי Aviv.E מישהו יודע פה איך מתייגים בתגובה בפייסבוק [אני חדש בזה ] ? עושים @ ואחרי השטרודל כותבים את השם, בלי רווח.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי YellowGirl מה שבאלך חחח אני זורמת גיוונתי קצת אם את רוצה עוד דברי
נכתב במקור על ידי Hamburger עושים @ ואחרי השטרודל כותבים את השם, בלי רווח. נכתב במקור על ידי .Tal @XXXX הXX זה השם פרטי והמשפחה של הילד קודם השטרודל ואז השם Love u Guys
נכתב במקור על ידי Aviv.E Love u Guys LOVE YOU TO.. הכנתי לעצמי מרק.. חח, סתם, אני לא יודע לבשל, שמתי אבקת מרק ומים חמים. יצא טעים
נכתב במקור על ידי Hamburger LOVE YOU TO.. הכנתי לעצמי מרק.. חח, סתם, אני לא יודע לבשל, שמתי אבקת מרק ומים חמים. יצא טעים חחח כמו שצריך אגב, מה אתם אומרים על האווטאר החדש שלי?
נערך לאחרונה על ידי Gasoline; 14-07-2011 בשעה 01:42.
ליל"ט
נכתב במקור על ידי .Tal אהבתייי, מה שנקרא נוסטלגיה
נכתב במקור על ידי Regression חחח כמו שצריך אני יודע, ואחי, העוזר בית שלי(שאין לי)לא עשה לי את זה
נכתב במקור על ידי S3v3N ליל"ט לילה טוב.
חוקי הפורום