נכתב במקור על ידי Aviv.E יאלללה לישון מחר הופעה של שלמה ארצי ! לילה טוב
Erik Lamela 8
גועל נפש ברזיל הזאת לא הגיע לה לעלות ובטח ובטח ובטח שלא מהמקום ה1.. איכס........מורכבת מאינטר וממנצ'סטר. הווינריות של מנצ'סטר והמזל של אינטר (שתישרף הלוואי)
עוד 6 לחיצות על הספוילר הביצה שלי בוקעת ישששששששש
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker עוד 6 לחיצות על הספוילר הביצה שלי בוקעת ישששששששש לחצתי לך עוד 5 ... לילה טובבבבבבבבבבבבבב
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker עוד 6 לחיצות על הספוילר הביצה שלי בוקעת ישששששששש לחצתי לילה טוב כולם מחר משחק של מכבי!!!!!!!
יש בעיה! מה מה הבעיה נאור? הצלם! מה הביעה עם הצלם? הצלם מצלם אותי מצד שמאל ואני ביקשתי שלא יצלמו אותי מצד שמאללל , אז ימינה ת'צלם! ימינה ת'צלם ! ימינה ת'צלם! הצלם ימינה.! 8 זה בדם אבי נימני במכבי (ובלב שלי) לעולם!!!
נכתב במקור על ידי Mr. Horror לחצתי לך עוד 5 ... לילה טובבבבבבבבבבבבבב נכתב במקור על ידי -NBA- לחצתי לילה טוב כולם מחר משחק של מכבי!!!!!!! יששש בונא איזה גברים לילה טוב שיהיה לכם בהצלחה למכבי ולרומא חחחחח
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker יששש בונא איזה גברים לילה טוב שיהיה לכם בהצלחה למכבי ולרומא חחחחח חחח תודה... אגב רומא לא צריכה הצלחה את זה יש לה היא צריכה מזל מה שאין לה בכלל.. אללה 16,900 הודעות מחר 17,000 עוד 3100 הודעות ואני פורש
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחח תודה... אגב רומא לא צריכה הצלחה את זה יש לה היא צריכה מזל מה שאין לה בכלל.. אללה 16,900 הודעות מחר 17,000 עוד 3100 הודעות ואני פורש אז שיהיה לכם הרבה מזל אח שלי ובהצלחה עם ההודעות גם חחחחחחח
נערך לאחרונה על ידי Lucky Strike; 14-07-2011 בשעה 06:10.
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker אז שיהיה לכם הרבה מזל אח שלי ובהצלחה עם ההודעות גם חחחחחחח חחח תודה.. יאללה לילה טוב אחי
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחח תודה.. יאללה לילה טוב אחי לילה טוב נשמה
מי משחק ב-ACB המקורי במקרה?
בוקר טוב
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =] ספוילר:
יאללה עוד 4 לחיצות על הספוילר!!
יש פה מישהו?
בברכה Mr.Guy מנהל מדריכים וטיפים, תוספים להורדה.
נכתב במקור על ידי .Zeta יש פה מישהו? אני אבל אני הולך לישון לילה/בוקר טוב אחי
חוקי הפורום