יא אללה בולגריה אמור להיות כל כך כיף
כמה בעיות
1. האנגלית שלי לא ברמה של העברית אז, בעיקר בקטע של הדיבור(בהבנה אני מבין הכל לגמרי), אז אני מניח שיהיה קשה בקטע של תיאור דברים, פתיחים מקוריים וחוש הומור מקורי, אני אנסה כמה שאני אוכל אבל זה מרגיש לי קשה(ניסיתי לדבר עם עצמי), אז שאלה, בקטע של הפתיחים נגיד סתם HEY IM XXX WHATS YOUR NAME? זה סבבה? יש לכם משו מעניין שיתאים לבית מלון?
2. אותה בעיה שיש לי גם בעברית, קבוצות, זוג בנות, שלישיית בנות, 2 בנות ובן, 2 בנות 2 בנות וכו'
ראיתי נגיד בתוכנית של מיסטרי, הם פשוט ניגשים בפתיחי דעה וככה אין שום הבדל אם זה בת אחת או כמה אנשים בפתיחים כמו "מה דעתך/ם על בנות עם קעקועים?" אבל פתיחים כאלה אני לא אוהב, או כמו שאמרתי למעלה ישיר שזה נוח רק לבת אם היא לבד או סיטואציה שזה תכלס יכול להתאים לכולם(שוב תלוי איזה, אם זה "אהבתי את השער שלך" שזה מתאים לאחת או "ראיתם את הזה שרץ ערום ליד הבריכה? חח" שזה מתאים לכמה שבא לי) אבל אפילו זה האחרון שנתתי דוגמא זה פשוט מרגיש לי מוזר ולא קשור לבוא לקבוצה ולהגיד את זה, כי רואים שאני ניגש במיוחד בישביל להגיד להם את זה ואז רואים שאני מתחיל איתן וזה גם מרגיש נדחף כזה.. אני משער שזה סתם אמונה מגבילה אבל זה באמת עוצר אותי...
3. נזכרתי כשכתבתי את 2, אם כבר אמונות מגבילות אז מה שעוצר אותי בעיקר אצל קבוצות וקצת פחות אצל יחידה(אבל גם קצת), זה שאני לבד, כי אני מדמיין איך זה נראה מהצד וזה נראה כמו סתם מישהו שאין לו חברים שמנסה ליצור כמה...
תודה![]()

ציטוט ההודעה
).