נכתב במקור על ידי
XsonicX
לימודים - לפני רגע אמרת שזה לא מעניין אותך.. תחליט?!
עבודה - אם בגילך שמותר לעבוד, נצל את החופש ותמצא עבודה! אין פשוט מזה!
ברגע שתעשה את זה אני מאמין שכל הבעיות שלך יפתרו כאילו לא היו, פשוט לא יהיה לך זמן לחשוב על שטויות.
בילויים - אתה שם את כל משקל הנאתך בחיים על בילויים? זה מצער לשמוע..
יחסים - אם יהיו לך יחסים לא מובטח לך סקס קבוע, אם סקס זה מה שמעניין אותך אתה כבר יודע מה תהיה התשובה שלי, שלם לזונה.
אם אתה מעוניין ביחסים, זה אומר שאתה מעוניין ב: אתגר, ברומנטיקה, ביכולת להיפתח למישהי, שמישהי תהיה לידך (גם פיזית אך בעיקר נפשית ומנטאלית), להיות ליד מישהי ולגרום לה להיפתח ולהשתחרר לידך, מקוריות ואלתור (בשביל לרגש אותה בכל פעם מחדש ועל הדרך להרגיש סיפוק אדיר), הקדשת זמן ומאמץ בבת הזוג שלך.. והסקס? הוא הפרס בוא נומר ככה.. אבל מה שווה פרס בלי המאמץ בשביל לזכות בו? אז שוב, אתה באמת רוצה יחסים? אם כן אז תשקיע וקח בחשבון שסקס לא יהיה בשנה הקרובה, תתמקד בהנאה מהתהליך. לקרוע את עצמך במכון כושר אתה מסוגל אבל להשקיעה במישהי או בנשים שלידך אתה לא מסוגל? זה מצחיק כשחשובים על זה.
תחביבים - כיף וסיפוק אפשר להפיק גם מגלידה או ממשחק מחשב טוב..
בכל הקשור לתחביב בדוק מה באמת מדבר אליך, מה מעניין אותך? כשתדע תתחיל לבדוק כיצד אתה יכול לעסוק בו.
צבא - מה הלחץ? תאמין לי כשתתגייס אתה תתגעגע לתקופה שאתה חי בה עכשיו.
ולצערך או שמחתך, הצבא מובטח לך להבדיל מסקס או בילויים, אז ככה שאין לך מה להיות לחוץ או מבואס מהעניין הזה, אני הייתי ממליץ לך לנצל את הזמן הזה כל עוד אתה יכול, לפני שתתגייס.
לסיכום הייתי אומר שהחיים שלך דבש, אתה סתם מפיץ עשן בלי אש.