נכתב במקור על ידי Aviv.E אל תפרוש סתם אלא אם יש לך משהו טוב יותר לעשות ... יש ליי..
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Mr. Horror יש ליי.. ברוך השם
נכתב במקור על ידי Aviv.E ברוך השם אני אתאיסט חח.
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אני אתאיסט חח. אני לא
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אני אתאיסט חח. נייס... למה אתה רוצה לפרוש? נכתב במקור על ידי Aviv.E אין סמוך עליי שאין לפי מה קבעת שאין? חחח
נכתב במקור על ידי MeAndYou נייס... למה אתה רוצה לפרוש? לפי מה קבעת שאין? חחח לפי זה שאין לי רוסיות ..[אני חושב]
נכתב במקור על ידי Aviv.E אני לא חחחח לבריאות נכתב במקור על ידי MeAndYou נייס... למה אתה רוצה לפרוש? לפי מה קבעת שאין? חחח כי נימאס לי בכנות
דגדגו לי את הביצה בבקשה
נכתב במקור על ידי MeAndYou נייס... למה אתה רוצה לפרוש? לפי מה קבעת שאין? חחח אני הייתי פעמייים מנהל החודש ופעמיים מפקח החודש.. פעם הייתי משקיע,נהנה לנהל עוזר לכולם פרשתי לחודש ואז חזרתי (בתור מנהל) ושוב אני מפקח של אותה קט'. אין לי כח כבר זה נמאס בדוגרי
נכתב במקור על ידי קהלני דגדגו לי את הביצה בבקשה פומפיה טוב<?
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחח לבריאות כי נימאס לי בכנות אז למה לא ב17 ?!? אתה לא חייב לאף אחד שום דבר להפך כמה שאתה תרמת פה לא נראה לי מישהו תרם ! פורום רקעים איזה השקעות דפקת שם אינעל העולם !
נכתב במקור על ידי קהלני דגדגו לי את הביצה בבקשה תארגן נקודות ימנייאק... נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחח לבריאות כי נימאס לי בכנות ממה? מהפורום? מהאנשים? מהתפקיד? נכתב במקור על ידי Aviv.E לפי זה שאין לי רוסיות ..[אני חושב] חחחחח וחברים זה לא חייב להיות נשים חח
נכתב במקור על ידי Aviv.E אז למה לא ב17 ?!? אתה לא חייב לאף אחד שום דבר להפך כמה שאתה תרמת פה לא נראה לי מישהו תרם ! פורום רקעים איזה השקעות דפקת שם אינעל העולם ! תודה על התמיכה חחח.. לא זה לא קשור ללדפוק חשבון אני רוצה לפרוש ב20,000 אולי אפילו פחות נכתב במקור על ידי MeAndYou תארגן נקודות ימנייאק... ממה? מהפורום? מהאנשים? מהתפקיד? חחחחח וחברים זה לא חייב להיות נשים חח מהאנשים כמובן שלא התחברתי להרבה מפה (כגון: אתה,חיים,אביב,קטנצ'יק (לא מכירים) אוריה,ניקו (שלמד איתי בפנימייה) נמאס לי בכללי מהתפקיד אין לי כח להשקיע יותר
נערך לאחרונה על ידי Erik Lamela; 15-07-2011 בשעה 04:44.
נכתב במקור על ידי MeAndYou תארגן נקודות ימנייאק... ממה? מהפורום? מהאנשים? מהתפקיד? חחחחח וחברים זה לא חייב להיות נשים חח תאמין לי שלא .. בוא תראה למה ! כמה חברים יש לך בפייסבוק ?
נכתב במקור על ידי MeAndYou תארגן נקודות ימנייאק... אתה מנצל אותי בנקודות, אהבה שלך אלי כבר מזמן עברה מי שמדגדג לי את הביצה ורושם שדיגדג מקבל נקודה ביגלל שאני נחמד היום אחרי לילה כזה
נערך לאחרונה על ידי קהלני; 15-07-2011 בשעה 04:43.
חוקי הפורום