נכתב במקור על ידי Aviv.E זכייתי מקום 1 בערוץ הילדים בחידון רציני?! נכתב במקור על ידי Aviv.E אם אתה אומר לו שאתה מכיר אותי אל תגיד לו שמפה חחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי Mr. Horror מישהו מתפדח מהפורום חחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח ברור אתה עוד שואל ?
נכתב במקור על ידי Aviv.E מוזר חשבתי אתה 16 איזה 16 כפרע אני כבר עוד מעט ברשות עצמי חחחח
Erik Lamela 8
מה עושים פה ?
נכתב במקור על ידי Aviv.E חחחחחחחחחחחחחחחחח ברור אתה עוד שואל ? כן... אני לא מתפדח ממנו, על הזין שלי שידעו שאני בפורום
נכתב במקור על ידי Aviv.E ברור ! חבר טוב שלי .. אני מאוד אוהב את הילד הזה היה איתי בכיתה , אם אתה אומר לו שאתה מכיר אותי אל תגיד לו שמפה תשאל אותו אליי אני מאמין שאתה רואה אותו בתדירות טוב יותר חחחח אל תגיד לו שמפה גם! חחחח אם משהו ניפגשנו בחוף דקל בלי כוונה התייעצנו על אלכוהול חחח
נכתב במקור על ידי Mr. Horror זה הקסם של הציטוט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח חשבתי שיש לי מחשב מיוחד שפותר שאלות של דרגון בול
נכתב במקור על ידי קהלני רציני?! חחחחחחחחחחחח רציני רציני ! שאל כל שאלה שעולה לך בראש ותראה
נכתב במקור על ידי almog9697 מה עושים פה ? סתם מדברים,מתכבים,נהנים,צוחקים
נכתב במקור על ידי קהלני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח חשבתי שיש לי מחשב מיוחד שפותר שאלות של דרגון בול נו גם, טראנקס בא אלי מהעתיד והביא לי מחשב שמצטט את כל התשובות שאתה רוצה בעולם
נכתב במקור על ידי Mr. Horror איזה 16 כפרע אני כבר עוד מעט ברשות עצמי חחחח אני מגיל 15 ברשות עצמי
אה סבבה היי אביב מה ניש?!
נכתב במקור על ידי MeAndYou תשאל אותו אליי אני מאמין שאתה רואה אותו בתדירות טוב יותר חחחח אל תגיד לו שמפה גם! חחחח אם משהו ניפגשנו בחוף דקל בלי כוונה התייעצנו על אלכוהול חחח חחחחחחחחחחחחחחחח אין בעיה נכתב במקור על ידי Mr. Horror כן... אני לא מתפדח ממנו, על הזין שלי שידעו שאני בפורום אתה זה לא אני נכתב במקור על ידי almog9697 מה עושים פה ? עושים קסמים
נכתב במקור על ידי Aviv.E אני מגיל 15 ברשות עצמי גם אני כפרע.
נכתב במקור על ידי Mr. Horror מישהו מתפדח מהפורום חחחחחחחחחח מי לא מתפדח תגיד לי
חוקי הפורום