שלי 15 ליום הצתפפתי לפני 3 ימים
נכתב במקור על ידי MaximumRed יצאתי עבמה, שיהיה לך לבריאות חחחחח יכלי אחשלי ייקר אתה!!!!! לא שווה להחזיר את הנקודות כי חבל ירד במ"ס חחחחח
קיבלת 20 נכתב במקור על ידי MeAndYou חחחחח יכלי אחשלי ייקר אתה!!!!! לא שווה להחזיר את הנקודות כי חבל ירד במ"ס חחחחח
בברכה Mr.Guy מנהל מדריכים וטיפים, תוספים להורדה.
נכתב במקור על ידי .Zeta קיבלת 20 תודה רבה יאח!!!! יאללה עוד 5 תגובות אני עושה הכי הרבה תגובות באשכולילה של היום חח תעזרו לי!!!!
נכתב במקור על ידי MeAndYou תודה רבה יאח!!!! יאללה עוד 5 תגובות אני עושה הכי הרבה תגובות באשכולילה של היום חח תעזרו לי!!!! כמה הודעות יש לך באשכולילה הזה?
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
נכתב במקור על ידי MaximumRed כמה הודעות יש לך באשכולילה הזה? 69 משהו כזה? חחחחחחחח למה ?
נכתב במקור על ידי MeAndYou 69 משהו כזה? חחחחחחחח למה ? סתם...
נכתב במקור על ידי MaximumRed סתם... מה ככה למה אתה לא יישן?? או שאתה ער עכשיו<?
נכתב במקור על ידי MeAndYou מה ככה למה אתה לא יישן?? או שאתה ער עכשיו<? כי וואלה ככל הנראה ידידה רוצה לישון אצלי היום אז אני רוצה לישון כמה שיותר מאוחר בשביל שבלילה אני אהיה ערני.
חחחחח אני לא נרדםםםםםםם!
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי MaximumRed כי וואלה ככל הנראה ידידה רוצה לישון אצלי היום אז אני רוצה לישון כמה שיותר מאוחר בשביל שבלילה אני אהיה ערני. טוווווווווווואב הלוואי עליי כאילו ידידות חחחחחח ומה הביכוים לתת לה בחצי?
מי בעד לפתוח גם אשכולבוקר? חחחחחחח
אסור נשמה אבל אפשר לזרום עד שיעל תסגור..
בוקר טוב בנות
חחחחחחח אש על הגולש
חוקי הפורום