אם אתה לא מאוהב בה הפיתרן פשוט, לך על יזיזות ואם תראה שתוך כדי אתה מתאהב בה ואתה מרגיש שאתה יכול לסמוך עליה בקשר אז לך על זה, ממש פשוט![]()
אם אתה לא מאוהב בה הפיתרן פשוט, לך על יזיזות ואם תראה שתוך כדי אתה מתאהב בה ואתה מרגיש שאתה יכול לסמוך עליה בקשר אז לך על זה, ממש פשוט![]()
|
|
חחחחאני חייב לשאול משהו שגם לי קרה בנשיקה הראשונה..
היית עם קצר, לא עמד לך?
לא התפדחת?
הנשיקה הראשונה שלי הייתה בבריכה ופחדתי לצאת עם הבליטה שנהייתה לי![]()
מה השאלה שלך?
אם לתת לדברים לזרום?
מן הסתם כן
אנשים!!! אני מבולבל רצח!!!
מצד אחד היא שואלת חבר טוב שלי (שגם מכיר אותה וגם את האקס שלה) אם האקס דיבר עליה משהו או רוצה לחזור..
ובאותה נשימה שולחת לי הודעה לאינבוקס :
מה לעשות!?צ' ,מה קרההה התנתקתת??? אמרת יום שישי נתראההה כאילו שכחת אותי תגיד עשיתי משהו שפגע בך???
אני לא מאוהב בה מצד אחד ,
מצד שני נכנס לי ג'וק של "לחץ" שלפני גיל 20 חייב להתנשק(טוב להתנשק אפשר לסמן וי (-: ) ולהזדיין..ולא משנה מה...
ומצד שלישי לא בא לי שזה יהיה כאילו בלי רגשות..כאילו אני לא בובה שאיתה היא תוציא לאקס שלה תעיניים , כל הזמן חלמתי שתיהיה לי חברה שאני יאהב ויעריך ..לא סתם איזו אחת מהים...למרות שזאתי גם חמודה..אבל אומרים כל היום היא משוגעת היא משוגעת!!!
אני מבולבל ולא יודע איך להמשיך איתה..
כרגע היא מצידה קוראת לי כבר חבר שלה ורוצה שאני יצא איתה..הביאה לי גם תמונה שלה... סעמק מה לעשות!!?!?!
נערך לאחרונה על ידי TheHomeLess; 17-07-2011 בשעה 02:09.
לך בכלל אין מושג מה אתה רוצה, איך אתה רוצה שנגיד לך?
אני אומר שאם כיף לך איתה, תזרום עד שיפסיק להיות כיף איתה, ותיקח את זה בערבון מוגבל.
אם אתה רוצה סקס עם רגשות וחברה, זה לא נראה לי המקום כי היא נשמע די משוגעת.
אני אומר זרום איתה, אל תתייחס לכל הקטע אם האקס, אם זה נכון זה יתגלה לך בעתיד אבל לדעתי אתה סתם מחפש אז אתה מוצא שטויות, הייתי במצב דומה, ילדה שהייתה יזיזה במשך חצי שנה כל הזמן הזה הייתי בטוח, פשוט לגמרי בטוח שהיא רוצה את החבר הכי טוב שלי, בגלל זה נפרדנו, היא יכלה להיות חברה אבל בגלל שחשבתי שהיא רוצה את חבר שלי לא עשיתי איתה שום דבר חוץ מלהתנשק, לא יצאתי איתה אף פעם בגלל שחשבתי שהיא לא באמת רוצה אותי, אחרי שנפרדנו דיברנו והייתה איזה שיחה שאמרתי לה שאף פעם לא עשיתי איתה כלום בגלל שהייתי בטוח שהיא דלוקה על החבר, הסברתי לה גם למה, כמה שהסיבות שלי היו נכונות והגיוניות לגמרי היא הסבירה לי הכל ומסתבר שטעיתי... חבל..
אל תעשה את אותה טעות, אתה רוצה חברה שתהיה חברה, אתה רוצה יזיזה, שתהיה יזיזה, פשוט תהנה ממה שיש לך, ואם היא מתנשקת איתך אז היא רוצה אותך, תתקדם ליותר מזה![]()
שלום אני מעדכן אם זה מעניין מישהו...אממ אחרי כל מה שסופר פה , יצאתי איתה שבוע ואז זרקתי אותה ("בוא נלך צעד אחורה..") , המשכנו קשר של ידידים , הסיפור מתקדם כל פעם היא מספרת לי משהו אני בודק זה לא נכון ..קיצור אין כאן אמינות הכל סיפורים...בדקתי הילדה עולה לי"א בדוק כנראה 17 וחצי , אני החלטתי ללכת על יזיזות ולזה אני חותר! התחרמנו כמה פעמים כבר..
זה מה שהחלטתי אחרי שיקול דעת שהיא לא מתאימה להיות חברה שלי!
בהצלחה לי ולילה טוב!