נכתב במקור על ידי Mr. Horror להתחדש? חחח תודה. גם אותך אני לא מכיר גם את WOOOOOOW אתה לא מכיר
נכתב במקור על ידי afx גם את WOOOOOOW אתה לא מכיר בטח שאני מכיר את WOOOOOOW
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Mr. Horror בטח שאני מכיר את WOOOOOOW בן כמה הוא?
נכתב במקור על ידי afx גם את WOOOOOOW אתה לא מכיר אל תתגרה במזל שלך... מזל טוב יוני, תודה על ההקדשה.
נכתב במקור על ידי afx בן כמה הוא? מה זה בן כמה הוא? מאיפה לי.?? הייתי מדבר איתו מדי פעם אבל לא היתי שואל אותו בן כמה הוא... למה אני יודע בן כמה שיר או בן כמה המבורגר? לא אני לא יודע אבל אני מדבר איתם בכללי. וחוץ מזה אני לא ממש חייב לך משהו אתה באמת מתגרה במזל שלך. נכתב במקור על ידי _יעל_ אל תתגרה במזל שלך... מזל טוב יוני, תודה על ההקדשה. תודה יעל
עוד נדון הרבה על הפרישה שלך. מזל טוב יוני ותודה על ההקדשה
נערך לאחרונה על ידי -HAIM-; 15-07-2011 בשעה 19:17.
נכתב במקור על ידי -HAIM- עוד נדון הרבה על הפרישה שלך. מזל טוב יוני ותודה על ההקדשה באמת שאין מה לדון אחי כבר החלטתי,קשה לשנות את ההחלטות שלי אני עקשן מאוד
נכתב במקור על ידי Mr. Horror באמת שאין מה לדון אחי כבר החלטתי,קשה לשנות את ההחלטות שלי אני עקשן מאוד אני עקשן יותר ממך
נכתב במקור על ידי -HAIM- אני עקשן יותר ממך אין יותר ממני כפרה.
שחכת את החופר? מזל טוב
את אח ייקר באמא!!!! עד ה 10000000000000! חולה עלייך נשמה מזל טוב בכל הכוח! אני מקווה שאתה לא תפרוש בכללי
נכתב במקור על ידי Daily שחכת את החופר? מזל טוב איזה חופר? נכתב במקור על ידי MeAndYou את אח ייקר באמא!!!! עד ה 10000000000000! חולה עלייך נשמה מזל טוב בכל הכוח! אני מקווה שאתה לא תפרוש בכללי לא פורש בכללי אחי רק מניהול. מת עלייך י'אח !
נכתב במקור על ידי Mr. Horror איזה חופר? דרור
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
נכתב במקור על ידי DooDeLzZz דרור אממממממ מה הכינוי שלו? חחחח אני פשוט לא מזהה לפי שם רק כינוי
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אממממממ מה הכינוי שלו? חחחח אני פשוט לא מזהה לפי שם רק כינוי אינגידאו
חוקי הפורום