אמור להיות ל 4GB זיכרון אבל משום מה רשום בסה"כ 3.3GB
בשבועים האחרונים קרה לי פעמים-שלוש שהמחשב העלה הודעה שאין מספיק זיכרון על המחשב וצריך לסגור תוכנה.
אמור להיות ל 4GB זיכרון אבל משום מה רשום בסה"כ 3.3GB
בשבועים האחרונים קרה לי פעמים-שלוש שהמחשב העלה הודעה שאין מספיק זיכרון על המחשב וצריך לסגור תוכנה.
נערך לאחרונה על ידי goku81; 12-07-2011 בשעה 10:43.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
ווינדוס 32ביט מגביל את כמות הזיכרון ל 3.3-3.6
תתקין ווינדוס 64ביט והמחשב ידע להשתמש בכל הזכרון,
ד"א - איך קורה שאתה מגיע לניצול מירבי של הזכרון? משחקים? עריכה?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
http://support.microsoft.com/kb/978610/
תבדוק את הזיכרון מהדרך שמוצגת שם
תבדוק אם זה מציג 4 ו3.3 לשימוש
- Click Start
, right-click Computer, and then click Properties.- View the Installed memory (RAM) value under System. For example, if it displays 4.00 GB (3.5 GB usable), this means that you have 3.5 GB of usable memory out of 4 GB of installed memory.
ובקשר לבעיה השנייה
תבדוק באיזה תוכנה ספציפית הוא קורס
אם זה קורה שאתה מפעיל משחק מסוים או משו בסגנון
כן רשום לי שם זיכרון מותקן 4 ו3.25 ניתן לשימוש.
איזה גירסה של וינדוס יש לך ? starter??
לפי מייקרוסופט יש הגבלה על גירסה זו..
msdn.microsoft.com/en-us/library/aa366778%28VS.85%29.aspx#physical_memory_limits_windows_7
תבדוק בבקשה ותגיב ...
איך אפשר לבדוק בדיוק את הגירסה?
נראה לי זה הגירסה של ההתקנה שלי: indows 7 ULTIMATE x86 x64 Fully Activated August 2010-CHR
נערך לאחרונה על ידי goku81; 15-07-2011 בשעה 16:40.
נערך לאחרונה על ידי dan.a; 15-07-2011 בשעה 17:23.
מערכת הפעלה של 64 סיביות.
http://www.cue.co.il/i/cue-4f53t0109w.jpg
נערך לאחרונה על ידי goku81; 15-07-2011 בשעה 19:04.
מ א ו ש ר
גש לביוס וחפש אופציה שנקראת Memory remapping, בטל אותה.
חפש גם Memory remap feature.
בד"כ זה תחת לשונית Advanced.
במידה וזה לא עובד, נסה לעשות ריסט לביוס ע"י הוצאת הבטרייה לכחצי שעה, כמו כן כשהבטרייה מנותקת לחץ על כפתור ההפעלה של המחשב לכמה שניות, כל זאת כשכבל החשמל מנותק ומתג ההפעלה של הספק כח מכובה.
נערך לאחרונה על ידי dan.a; 15-07-2011 בשעה 20:33.
OK תודה רבה אחי אני יבדוק את זה.
מ א ו ש ר
גם אצלי זה ככה זה בגלל לוח האם שלך אין מה לעשות בקשר לזה מלבד להסתכל בשמימה ולהתבאס /=
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update