איזה סרט נהדר זה פרדי קרוגר- הסיוט החדש.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
מישו מעניין פה ? כמו המבורגר או אנג'י ?
נכתב במקור על ידי afx פשששש באמת סרט טוב חסרת לי =)
נכתב במקור על ידי GreenPoison :דירוג::דירוג::דירוג::דירוג::דירוג::דירוג::דיר ג::דירוג::דירוג::דירוג: אחי מחר ניראה לי אנחנו נקבל באן
נכתב במקור על ידי TheSecret אחי מחר ניראה לי אנחנו נקבל באן אני יכול לצאת מבאן... מענין לי את השמוליק
נכתב במקור על ידי moshesee מישו מעניין פה ? כמו המבורגר או אנג'י ? אני כאן.. ראיתי פרדי קרוגר- הסיוט החדש. ראית?
נכתב במקור על ידי TheSecret אחי מחר ניראה לי אנחנו נקבל באן נכתב במקור על ידי GreenPoison אני יכול לצאת מבאן... מענין לי את השמוליק לא באן, פשוט נמחקו ההודעות ולהבא תיקנסו או שתרד לכם הגישה. אין בעיה שתדברו על כל נושא כמה שבא לכם בלי לדפוק חשבון, אבל לא סתם לעשות סמיילים ולחפירות.
נכתב במקור על ידי Hamburger אני כאן.. ראיתי פרדי קרוגר- הסיוט החדש. ראית? וואלה לא ><" תן לי קומדיה טובה עכשיו בלי טוב ><"
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic לא באן, פשוט נמחקו ההודעות ולהבא תיקנסו או שתרד לכם הגישה. אין בעיה שתדברו על כל נושא כמה שבא לכם בלי לדפוק חשבון, אבל לא סתם לעשות סמיילים ולחפירות. מנהל מיוחד
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic לא באן, פשוט נמחקו ההודעות ולהבא תיקנסו או שתרד לכם הגישה. אין בעיה שתדברו על כל נושא כמה שבא לכם בלי לדפוק חשבון, אבל לא סתם לעשות סמיילים ולחפירות. טוווב אחי !?
נכתב במקור על ידי moshesee וואלה לא ><" תן לי קומדיה טובה עכשיו בלי טוב ><" יש כשיו בהוט גולד סרט על שני חנונים שנוסעים לטיול לאבד את הבתולים שלהם..
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic לא באן, פשוט נמחקו ההודעות ולהבא תיקנסו או שתרד לכם הגישה. אין בעיה שתדברו על כל נושא כמה שבא לכם בלי לדפוק חשבון, אבל לא סתם לעשות סמיילים ולחפירות. טוב...
נכתב במקור על ידי Hamburger יש כשיו בהוט גולד סרט על שני חנונים שנוסעים לטיול לאבד את הבתולים שלהם.. אני עם יס damt !
נכתב במקור על ידי moshesee אני עם יס damt ! נדפקת..
נכתב במקור על ידי Hamburger נדפקת.. אוואו אני סיימתי תמסע שלי יותר מהר מה2 חנונים בסרט שלך XD
חוקי הפורום