נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic Translation Fail: צחוק צחוק אחי.. אבל אתה עדיין לא יודע בן כמה WOOOOW.. נו ו.... למה אני יודע בן כמה אתה? או אושרי או מרטיני או סקובידו או אלי?
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אני לא שמח.... זה לא כיף לי לפרוש למדתי פה הרבה והכרתי פה המון אנשים.. אתה עושה פרצוף "" שאתה פורש כאילו אתה משוויץ בזה כאילו אתה רוצה שכולם יגידו אוף אל תפרוש וזה ותגיע לאיזה 100 תגובות באשכול
נכתב במקור על ידי Mr. Horror נו ו.... למה אני יודע בן כמה אתה? או אושרי או מרטיני או סקובידו או אלי? WOOOOW זה אחרת אחי.. נכתב במקור על ידי afx אתה עושה פרצוף "" שאתה פורש כאילו אתה משוויץ בזה כאילו אתה רוצה שכולם יגידו אוף אל תפרוש וזה ותגיע לאיזה 100 תגובות באשכול מוכר לי מאיפה שהוא הדרמטיות הזאת..
נערך לאחרונה על ידי xSellize; 16-07-2011 בשעה 03:57.
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic WOOOOW זה אחרת אחי.. מוכר לי באיפה שהוא הדרמטיות הזאת.. wooooow זה לא אחרת כי אני אף פעם לא שאלתי אותו בן כמה הוא. יצא לי לדבר איתו מדי פעם אבל אף פעם לא התעניינתי בגיל שלו...
נכתב במקור על ידי Mr. Horror wooooow זה לא אחרת כי אני אף פעם לא שאלתי אותו בן כמה הוא. יצא לי לדבר איתו מדי פעם אבל אף פעם לא התעניינתי בגיל שלו... גם אם היית שואל הוא לא היה עונה לך.. ואם היית מבקש מסנ בכלל הוא היה מתסבך אותך.. בגלל זה הוא מיוחד אחי..
נכתב במקור על ידי TheSecret laila tov Ahi ahvti et hahtima תודה רבה אח שלי
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
אז מה ככה?
אתה בא לפה הרבה?
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic גם אם היית שואל הוא לא היה עונה לך.. ואם היית מבקש מסנ בכלל הוא היה מתסבך אותך.. בגלל זה הוא מיוחד אחי.. לא שאלתי גם אז לא אכפת לי.
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker אתה בא לפה הרבה? מדי פעם כשאין משהו אחר לעשות
נכתב במקור על ידי afx מדי פעם כשאין משהו אחר לעשות חחחחחח לילה טוב אחי אני עף לישון..
ייאלה דפקתי שינה מ 10 בלילה עד 4 לפנות בוקר , חיים מושלמים D:
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
בוקר טוב
בברכה Mr.Guy מנהל מדריכים וטיפים, תוספים להורדה.
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =] ספוילר:
נכתב במקור על ידי MovieLover בוקר טוב אתה חיי..בוא לאמיו לצאט^^
קרדיט לFRENZY
חוקי הפורום